Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 31.10.2016

Česká futsalová reprezentace vyhrála i druhé přípravné utkání ve Švédsku. V nedělním duelu porazili svěřenci trenéra Tomáše Neumanna i bez zraněného Michala Seidlera domácí výběr 6:3. I do druhého zápasu vstoupili lépe domácí, kteří už v 7. minutě vedli 2:0. Jenže k obratu skóre zavelel David Cupák, který stačil do přestávky vyrovnat na 2:2.

Po přestávce poslal Čechy do vedení Belej ranou z trestného kopu. Pak parádní přihrávku Koudelky zužitkoval Záruba a Češi vedli už o dvě branky - 2:4. Sedm minut před koncem vykřesal naději pro severský celek Rossi, který snížil na 3:4, ale místo vyrovnání se dvakrát radoval český tým. Po přihrávce Slováčka se trefil do prázdné brány Záruba a tečku za zápasem udělal trefou přes celé hřiště brankář Vahala.

Švédsko - Česká republika 3:6 (2:2)
Branky: 4. S. Abraham (Legiec), 7. Zhubi, 34. Rossi - 12. Cupák (Slováček), 18. Cupák (Slováček), 25. Belej, 27. Záruba (Koudelka), 39. Záruba (Slováček), 60. Vahala.
Švédsko: Armandt, Solberg, Johansson - Asp, Rossi, Etéus, Stefanson – S. Abraham, J. Abraham, Burda, Legiec, Mönell, Zhubi, Berisha, Kuhi, Söderqvist.
ČR: Vahala, Gerčák - Cupák, Koudelka, Rešetár, Slováček – Záruba, Novotný, Holý, D. Drozd, Kovács, P. Drozd, Belej.

V prvním utkání i přes nevýrazný úvod, ve kterém český tým prohrával s domácím Švédskem 0:2, dokázali naši hráči první ze dvou přípravných utkání na severu Evropy zvládnout a zvítězit 6:4.

První z dvojice přípravných utkání reprezentace ve Švédsku mělo v úvodu nečekaný průběh. Domácí totiž využívali rychlých brejků a rychle šli do vedení 2:0. Už o minutu později však střelou zpoza vápna snížil Rešetár. Český tým byl viditelně lepší a zkraje druhé desetiminutovky díky gólům Slováčka a Cupáka otočil skóre a šel do vedení 3:2. A ještě než skončil poločas, prosadil se po krásné akci, které zatleskali i domácí fanoušci, aktivní Koudelka - 4:2.

Do druhé půle již nevyběhl na hřiště Seidler, který se zranil v úvodním poločasu. Dobrou formu i po změně stran potvrzovala čtveřice Rešetár, Cupák, Slováček, Koudelka, která v utkání nastřílela všechny naše branky. Český náskok zvýšili Slováček a Cupák, domácí udělali fanouškům radost tři minuty před koncem, kdy snížil na konečných 4:6 Etéus.

Švédsko - Česká republika 4:6 (2:4)
Branky: 4. Abraham S., 5. Rossi, 25. Abraham S., 37. Etéus - 6. Rešetár, 11. Slováček, 12. Cupák, 16. Koudelka, 24. Slováček, 34. Cupák.
Švédsko: Armandt, Silberg, Johansson - Asp, Rossi, Etéus, Monell - Abraham S., Abraham H., Burda, Stefanson, Legiec, Zhubi, Berisha, Kuhi, Soderqvist.
ČR: Gerčák, Vahala - Rešetár, Slováček, Cupák, Koudelka - Belej, Kovács, Seidler, Záruba - Holý, Drozd P., Drozd D., Novotný.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700