Autor: Jan Šimon ml.   Vloženo dne: 19.11.2014

Ve čtvrtek, 20. listopadu, je na pořadu třetí futsalové derby dvou odvěkých rivalů, kdy se oba týmy momentálně nachází v úplně jiném rozpoložení. Zatímco Sparta hraje na špici tabulky, Slavia se krčí na jedenácté sestupové pozici s výsledky daleko za očekáváním celého týmu. V derby, ať už je v jakémkoli sportu, se však na aktuální formu nedá moc přihlížet. Slávistická hala bude hojně naplněna fanoušky obou táborů, dá se čekat velmi bouřlivá atmosféra, což dokáže hráče obou celků vyhecovat k daleko kvalitnějším výkonům, než jsou schopni si připustit. Před derby jsme vyzpovídali našeho aktuálního nejlepšího střelce, stále ještě juniora Antonína Hrdinu.

Tondo, jak bys zhodnotil dosavadní průběh sezony?
Průběh sezóny se zatím nedaří podle našich představ. Chtěli jsme získat víc bodů, hrát klidnější střed tabulky a soustředit se na herní nácviky. Teď se ale bohužel musíme více soustředit hlavně na získávání bodů.

Jaká je v týmu před derby nálada?
Tým je připraven a odhodlaný bojovat o každou část hřiště, o každý centimetr. Nálada v týmu je před derby skvělá, tak doufám, že to v derby bude vidět.

Budeš hrát dvě derby, během tří dnů. Jedno ve čtvrtek za "áčko", v sobotu historicky první za juniorku. Jak se těšíš?
Osobně se těším na obě derby a doufám, že obě budou vítězná.

Co pro tebe derby znamená?
Derby je věc, kde na hřišti necháš všechno a vše, co jsi natrénoval společně s týmem. Je to vrcholný zápas celé sezony a futsalový svátek pro všechny fanoušky futsalu.

Co bys vzkázal na čtvrtek fanouškům?
Derby je NAŠE!!!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700