Autor: Ondřej Zlámal Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 16.10.2016

Mohl skórovat už v prvním svém utkání ve slávistickém dresu, kterým bylo derby. Jeho střelu ale brankář Sparty vyrazil. Brazilská posila červenobílých ale dlouho na první branku čekat nemusela. Přišla v pátém kole a gól znamenal vítězství nad silnými Litoměřicemi.

„Jsem opravdu šťastný, že jsem nad Gardenline vyhráli, protože to je velice dobrý tým. A jsem rád, že jsem svým kamarádům mohl pomoci dostat se na první místo v lize,“ vrací se Michel Melo k pátečnímu utkání.

„Bohudík, že mi to tam spadlo, je to pro mne důležité, abych si víc věřil v dalších zápasech. Je to úžasný pocit vstřelit branku a mít na sobě slávistický dres. Cítím se tu velice dobře, Slavia je skvělý klub, je tu výborná parta, chci pomoci dosáhnout na vytčené cíle,“ dodává.

Michel Melo spolu s Hudsonem navštívili zápas fotbalové Slavie proti Karviné, kde viděli poprvé děkovačku. Byli příjemně překvapení, když ji pak absolvovali sami po vítězném futsalovém derby.

„Fanoušci jsou pro mne v Praze tím nejpříjemnějším překvapením. Pomáhají nám v těch nejtěžších momentech zápasů. Je to opravdu velice motivující pocit vidět je po zápase oslavovat s námi vítězství. My hráči určitě uděláme vždycky všechno pro to, abychom udělali fanouškům radost, věřím, že znovu zase už v nedělním zápase!“  

Ještě jste brazilské posily Slavie v akci neviděli? To je určitě škoda, další příležitost budete mít už tuto neděli 23. října, kdy Slavia hostí Rádio Krokodýl Helas Brno – výkop je v 19:30.
 
 


 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700