Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 4.2.2017

Vstřelil pět branek a na jednu nahrál, přesto Radim Záruba věděl, že v příštích zápasech v červenobílém dresu bude potřeba lepší souhra se spoluhráči hlavně v obranné činnosti. Čeho by chtěl v našem klubu nejlepší futsalista roku dosáhnout? Jaké zápisné si svými trefami vyměřil do kasy?

Jak jste se svým prvním vystoupením ve Slavii spokojený?
Na to, že to bylo bez tréninku a dal jsem pět gólů a na jeden přihrál, s tím být spokojený můžu, nad druhou stranu se svým výkonem spokojený nejsem, protože když jsem byl na hřišti, tak jsme dostali asi čtyři góly, dva byly přese mě. Na tomhle ještě musím zapracovat, musím se s klukama víc sehrát, musíme začít komunikovat a bude to při dalších zápasech lepší.

Co všechno jste vůbec před zápasem stihl, pozdravil jste je aspoň?
Do Prahy jsem přijel v půl třetí, ve tři čtvrtě se odjíždělo, dostal jsem teplákovku, pozdravil jsem se s klukama, dvě hodiny na cestě. Před zápasem jsme si řekli pár taktických pokynů, myslím si, že nějaký sebemenší problém nebyl. Zvládli jsme to, máme tři důležité body do tabulky.

Jak se vám s novými spoluhráči hrálo?
Nemůžu si stěžovat, bylo to bez tréninku, tak jsem ještě přesně nevěděl, kdo kam běhá, jaké má kdo zvyky, ale myslím si, že i to se postupem času zlepší.

Dal jste za první poločas čistý hattrick, už vám stačili říct, za kolik to je zápisného?
Už mi to Míčus hlásil, nevím přesně, kolik budu muset dát, ale určitě něco dám.

Nemrzelo vás, že jste ten zápas nerozhodli dřív, měli jste náskok, který Helas stále dotahoval, pak to bylo i 5:5…
Myslím si, že kdyby to v první půlce bylo pět nula, tak se nikdo nemohl divit, šancí jsme měli dost, akorát jsme je neproměnili. Pak jsme si to svými chybami zkomplikovali, naštěstí vždy, když nás soupeř dotáhl, tak jsme se dokázali vzchopit a přidat další góly a nakonec to udržet a vyhrát.

Jste ve Slavii zatím na hostování, co byste chtěl v Edenu dokázat? Na co tenhle tým podle vás má?
Tým je to kvalitní, silný. Musíme to brát zápas od zápasu. Řekli jsme si, že dneškem pro nás vlastně začalo play-off, protože jsme byli osmí. Chceme si vytvořit co nejlepší pozici před play-off, a pak…dojít do finále!
 

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700