Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 9.3.2017

V českém futsale není pro slávisty větší výzva, snad jen derby se Spartou. Nad mnohonásobným mistrem ERA-PACKEM Chrudim ještě nikdy v základní části ligy nevyhráli. Přesto jsou v neděli připraveni o vítězství ze všech svých sil a v kompletním složení bojovat. Potvrdil nám to trenér Martin Brychta.

"Doufám, že navážeme na zlepšené výkony z posledních zápasů, budeme rádi, když se k nám už také otočí štěstí v koncovce. Počítám s tím, že budeme makat od první do poslední vteřiny," zahájil svůj předzápasový komentář.

"Pokud se něco nečekaného nestane, tak nastoupíme v nejsilnější sestavě a uděláme všechno pro to, abychom dosáhli co nejlepšího výsledku. Vůči Chrudimi máme respekt, ale kdyby se nám intenzivnější práci v tréninku podařilo zúročit už v neděli, bylo by to nádherné."

Také slávistický kouč věří, že slávisté přijmou pozvání do hlediště. "Pozvali jsme fotbalové fanoušky, kéž by kus euforie z Edenu přinesli s sebou i k nám do haly, všechny je zvu, budeme je potřebovat víc než kdy jindy!"
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700