Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 20.5.2017

První finále máme za sebou a Slavia v něm ukázala, jak náročným protivníkem pro Chrudim bude. Po prvním utkání jsme vyzpovídali Radima Zárubu, jenž v Chrudimi nedávno působil a nyní se stal terčem některých diváků. Rozhovor přinesl web eFutsal.cz.

Prohráli jste po tuhém boji. Asi málokdo se domníval, že byste za stavu 4:1 dokázali dostat zápas do prodloužení. Ukázali jste, že i s Chrudimí dokážete úřadovat. Našli jste tak zbraň, jak ovládat vývoj i od začátku zápasu?
Tak my jsme si řekli s čím do zápasu půjdeme, že budeme koukat jen na sebe, svoji hru, a to jsme se snažili co nejvíce dodržovat. Myslím si, že nám to vyšlo asi z poloviny, protože jsme dovolili Chrudimi některé laciné góly.

V závěru základní části jste se trefil přímo výstavně. Pamatujete si, že byste tak nádherný gól někdy dal?
Možná mám na tohle štěstí nebo co. Pamatuji si, že i v minulosti mi to takhle párkrát ulítlo (smích).

Jaké to je hrát proti týmu, v němž jste nedávno působil?
Úplně normální. Je to sport. Jednou hraju za ERA-PACK a podruhé za Slávii. Tohle já ale nerozlišuji a v každém utkání chci zvítězit, protože nerad prohrávám!

Bylo vidět i slyšet, že se Vám fanoušci snaží hru znepříjemnit. V jednom okamžiku jste gesty divákům něco vzkázal. Nakopne Vás pískot a nadávky k lepšímu výkonu nebo je to spíš naopak?
Takovou reakci jsem od nich neočekával, tím, že jsem tam nějakou chvíli strávil a bojoval i za ně, ale zase se aspoň něco dělo. (smích) Spíš mě to tak správně vyhecuje a nabudí, takže jim vlastně tímto děkuji.

V pondělí hrajete doma. Očekáváte bouřlivou atmosféru vyprodaného Edenu?
Bylo by strašně fajn, kdyby přišel vyprodaný Eden a podpořil nás. Myslím, že první zápas byl skvělou ukázkou, jak krásný to je sport a proto bych tímto chtěl pozvat všechny fanoušky na další finálové utkání.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700