Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 13.9.2017

Slávistickému trenérovi není potřeba význam derby se Spartou vůbec vysvětlovat. „Je to naprosto výjimečný zápas, který i pro mne bude velkou trenérskou výzvou,“ přiznává před pátečním zápasem Nenad Veljkovič. Prozradil také, že v Srbsku se podobná futsalová derby nehrají.

Je tu derby se Spartou, hrají se taková derby také v Srbsku?
Máme svoje velká fotbalová derby, ale myslím, že futsalové derby teď nebude. Ekonomac tam kraluje a je úplně někde jinde než všichni ostatní. Myslím si, že Novi Pazar bude druhým nejlepším týmem.

Bude derby proti Spartě pro vás velká trenérská výzva?
To určitě bude! Připravit tým na taková jména jako je Wilde nebo Marcelo je určitě výzva. Těším se na ní.

Co bude na Spartu platit?
Sparta má svoji kvalitu, to je jasné, ale také mají svoje slabší stránky. Ty prozrazovat předem nebudu. Budeme na ně od první do poslední minuty útočit a budeme je chtít využít ve svůj prospěch.

V poháru Slavia se Spartou prohrála, bude to teď jiný zápas?
My jsme pohárový zápas brali stále jako přípravu. Zranil se nám brankář Radim Garčár a nastoupil mladý Jan Žežulka, prostřídali jsme také širší kádr. Teď to bude něco úplně jiného.

Co řeknete hráčům před zápasem?
Že musíme být plně soustředění, protože to bude velká bitva. Dvakrát dvacet minut. Futsalové kamarádství, na to bude čas po zápase. Teď se budeme bít za ty nejhezčí, naše červenobílé barvy, za Slavii!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700