Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 19.10.2017

Srbského trenéra Nenada Veljkoviče čeká tento pátek další futsalová výzva. Své slávistické svěřence poprvé povede proti dlouhodobě nejúspěšnějšímu týmu 1. FUTSAL ligy - ERA-PACKu Chrudim.

"Je před námi další těžký zápas, soupeř, který má spoustu zkušeností a je mnohonásobným mistrem. Jsou nejlepším týmem v lize. Možná, že budou po Lize mistrů unavení, ale to nás nesmí rozhodit a nemůžeme na to spoléhat. My se delší dobu svědomitě připravujeme a pevně věřím, že body zůstanou v Edenu. Přál bych si, aby fanoušci přišli a byli naším šestým hráčem,"
říká trenér sešívaných.

Kapitán Jan Homola zavzpomínal na finálovou sérii z minulé sezony.  "Na finále vzpomínáme všichni rádi. Historický úspěch, skvělá divácká kulisa. Ale z minulosti se žít nedá. Teď se musíme soustředit na páteční zápas. Čeká nás obhájce titulu. Jdeme do zápasu jako do každého jiného s cílem vyhrát. Známe kvalitu soupeře, který předvedl v Lize mistrů dobré výkony, i když nakonec nepostoupil. Necháme na palubovce všechno a uvidíme, jestli to bude stačit na bodový zisk."

Mistři se musí před pátečním zápasem vypořádat se zklamáním z vyřazení z UEFA Futsal Cupu.

„Po nesplnění našeho cíle v UEFA Futsal Cupu plně obracíme pozornost na domácí pole. Není jednoduché odehrát po těžké skupině Ligy mistrů dva zápasy ve třech dnech, speciálně proti silnému soupeři, kterým pražská Slavia je," upozornil chrudimský trenér Felipe Conde a pokračoval: "Náš tým je ale silný a já mu věřím. Bude to skvělý zápas, odveta loňského finále. Chceme výhru, ostatně jako vždy a nezáleží na tom, zda se jedná o ligu, pohár nebo Ligu mistrů.“

Výkop zápasu je v pátek 20. října ve 20 hodin, těšíme se na všechny fanoušky! Držitelé hokejových i fotbalových permic mají vstup volný!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700