Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 2.10.2019

Pohárový los svedl do haly do Edenu po týdnu stejné soupeře – Slavii a Dynamo PCO České Budějovice. Po rekordní výhře 17:0 čekali diváci další střelecké hody, dokonce připravili krásné choreo. Nic takového se ale nestalo, Slavia vstřelila o deset branek méně. Jan Křemen přispěl k postupu do čtvrtfinále Poháru SFČR hattrickem, velkou radost z něj ale neměl.

První hattrick ve Slavii, ale nevypadá to, že vám udělal velkou radost, čím to?
Hattrick jsem vstřelil trochu se štěstím, ale neudělala mi radost naše předvedená hra, která byla hrozná. Převládá tento pocit, takhle nemůžeme hrát. Pokud bychom předvedli takové zápasy v lize, tak budeme prohrávat, to nejde.

Nebylo tou předchozí vysokou výhrou v lize nad stejným soupeřem?
Bylo to asi tak celkově, celý ten týden jsme se chystali na tým, kterému jsme dali sedmnáct branek. Asi v tom bylo nějaké podcenění. Hrálo se v reprezentační pauze, navíc se nám nedařilo proměňovat ze začátku šance, Budějovice daly hned první a dostali se do vedení.

Co jste říkal na choreo fanoušků?
Je to od nich velice hezké, že se nás snaží takto podporovat, museli s tím mít spoustu práce. Když jsem to ale viděl, že chtějí dvacet branek, tak mi hned naskočilo, že to bude trápení a boj.

Budějovice se také od ligového zápasu trochu poučily, souhlasíte?
Přijeli sem ještě dva jiní hráči a věděli, co přesně chtějí hrát, zalezli a čekali na naše chyby. Těch jsme dělali až moc. Věděli jsme, že nás futsalově nepřehrají, ale že šance mít budou. Ty měli už v lize.

Kapitán Jan Homola už vám hattrick stihl naúčtovat?

Ano, smál se hned, jak jsem se trefil potřetí. Takové věci mu nikdy neuniknou.

Čeká vás znovu VARTA futsal liga, jedete do Liberce, co čekáte od tohoto zápasu?
Bude to náročný zápas, mají také mladý kádr plný fotbalistů, četl jsem, že začali přípravu o měsíc dříve než ostatní týmy, mají výsledky. Porazili Mělník, který také nechce zaostávat. Když k tomu přistoupíme tak, jako minulý pátek v lize proti Dynamu, tak bychom je měli přehrát.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700