Autor: www.mladisportovci.cz   Vloženo dne: 13.1.2021

Ke konci zápasu byl po střetu s brankářem domácích lehce otřesen kapitán týmu Slavia Praha Jan Homola. Přesto nám ochotně po skončení zápasu poskytl rozhovor, uvádí webová stránka www mladisportovci.cz, která přinesla tento rozhovor s naším kapitánem, u kterého je ke stažení i obsáhlá fotogalerie.

Jsi v pořádku?
Všechno v pohodě, dostal jsem do hlavy. To byla i taková moje hloupost – nepodíval jsem se doleva, jak ten dlouhý balón letěl, tak jsem to nestihl. A Něma (Lukáš Němec – pozn. redakce) tam vyběhl a šel do souboje tak, jak měl, je to gólman, takže z toho nedělám žádnou vědu.

Výsledek 5:5 – je to pro vás ztráta nebo spokojenost?
Vůbec to nechci tak hodnotit. Já si myslím, že to je zasloužený bod, že to byl hezký zápas. Klobouk dolů před oběma týmy, po té dlouhé pauze jak na tom jsou, škoda, že tady nebyli fanoušci…Ale lidé, kteří se na to dívali přes stream se museli bavit.

V prvním poločasu jste zachytili nástup domácích a v jeho konci jste se zdáli být i lepší.
My jsme si vykládali v kabině, že začátek takového zápasu je velmi důležitý a zvládli jsme neinkasovat, to bylo to nejdůležitější v tom poločase. Pak takový smolný gól hlavou… Ale stačili jsme dát góla z našeho signálu, to nám teď jde, celkem nám to vychází, za to jsme šťastní. A potom jsme tam měli i pasáž, kdy jsme měli docela dost šancí nebo takových pološancí, ale bohužel nic jsme nevyužili.

Něma chytil penaltu. Ovlivní neproměněná penalta vaši hru?
Daniel měl sebevědomí, že dá – bohužel se to nepovedlo, Něma to chytil fantasticky. On tohle umí, je velký, postavil se tam skvěle a škoda toho. Nevím, jestli by to mělo nějaký vliv na utkání, kdybychom měli náskok 1:0. Myslím, že by se to tahalo stejně až do konce, tak jako teď.

Nakonec jste poměrně zariskovali v power – play a dvakrát vám to vyšlo.
Pomohli jsme si tím. Ale spíš co mi vadí, nebo je mi to líto, že jsme dostali takové laciné góly, kdy jsme nechytli náběh nebo jsme dostali góla z jejich signálu. Myslím si, že tak vyspělé mužstvo, se zápasy, které máme v lize odkopané, by se nám to stávat nemělo.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700