Autor: Slaviafans.com   Vloženo dne: 19.10.2014

Ve Slavii je již od juniorských let. S mládežnickými oddíly získal již několik úspěchů v podobě medailových umístění v rámci Mistrovství České republiky. Postupně se etabloval i do A týmu, kde se z něj stává jedna z klíčových opor. Technický hráč, s dobrou střelou a s občasnými problémy s disciplínou.

Jak by ses nám představil?
Jmenuji se Antonín Hrdina. Spoluhráči a kamarádi mě oslovují Tonci, Toncek, Hrďas. Mojí předností je technika a rychlost, nerad prohrávám. To je asi všechno, co můžu říci ohledně futsalu. Určitě si rád zajdu s kamarády někam posedět a odreagovat se od sportu.

Ve Slavii jméno Hrdina není žádná novinka… Má to na Tebe nějaký vliv?
Tak vyloženě žádný velký vliv to na mě nemá. Je to jenom shoda jmen. Martin má můj velký obdiv, je zkušený, má hodně odehráno a nastříleno. Určitě bych chtěl minimálně dosáhnout toho co Hrďas, nejlépe být lepší.

S kým si na hřišti nejvíce rozumíš a je někdo s kým by sis opravdu chtěl zahrát?
Hraje se mi se všema dobře, je to hodně kolektivní sport, objevíš se na hřišti se všema. Tým musí být sehraný po všech stránkách, jak na hřišti, tak i mimo něj. S kým si zahrát? No… Spíš než, že bych si chtěl zahrát s určitým hráčem, tak spíše bych se chtěl dostat do Reprezentace áčka a zahrát si tam.

Vím o Tobě, že by ses také rád prosadil ve fotbale, kde máš svůj nejvyšší cíl?
To je pravda. Zatím hlavním cílem je se prosadit ve fotbale, kde je to těžší. Uvidíme, jak všechno dopadne během pár let.

Těšil ses na novou sezonu? Jak hodnotíš první letošní zápas s Kladnem? Vstřelil si dvě branky, ale na druhé straně Slavia inkasovala vyrovnávací gól těsně před koncem, asi máš rozporuplné pocity?
Každý hráč se těší na novou sezónu a taky patřím mezi ně. První zápas s Kladnem jsme měli vyhrát! Byla to škoda a z chyb se učíme. Dvě branky určitě potěší, jak se říká, taková třešnička na dortu, ale měli jsme jako tým dát mnohem více gólů, šance na to byly. A to ovlivnilo zápas, jak dopadl.

Je sice teprve začátek sezony, ale člověk by si měl dávat nějaké cíle. Kam myslíš, že to Slavia tuto sezonu dotáhne?
Určitě, cíle by si měl dát každý. Doufám, že budeme výš než minulý rok a minimálně to dotáhneme do semifinále.

Máš nějaký rituál?
Rituál určitě nemám, spíše se před zápasem snažím hodit do pohody a nestresovat, když se něco nepovede. Nejlépe se hraje před plným kotlem.

Práskni nám na sebe nějakou netradiční věc, například něco o čem si myslíš, že by do Tebe ostatní neřekli?
Mám rád psy (smích).

Antonína Hrdinu i celý tým budete moci vidět již tuto neděli od osmi hodin v Edenu v malém pražském derby s Benagem!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700