Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 28.12.2016

Velmi kvalitní brankářskou enklávu klubu rozšíří po Novém roce Radim Garčár, jenž zaujal především v dresu reprezentační U-19. Dohoda mezi hráčem a klubem o jeho přesunu do sešívaného dresu je již nějakou dobu v platnosti, nyní však nabývá konkrétních administrativních rozměrů. Angažování tohoto mladého brankáře (1997) je především investicí do budoucnosti.

Radime, jsi novou posilou klubu. Jak se těšíš na sešívaný dres?
Těším se moc. Slavia je klub, který je velkým pojmem nejen ve futsalu, takže se na novou výzvu opravdu moc těším. Doufám, že pomůžu Slavii tam kam patří a to jsou úplně ty nejvyšší příčky.

Můžeš představit svojí dosavadní futsalovou kariéru?
Na klubové úrovní jsem působil pouze v mužstvu Toro Fifejdy, které vede můj otec. Dostal jsem ovšem příležitost jako brankář fotbalového Baníku Ostrava ve futsalové reprezentaci U-19, kde jsem asi zaujal některé futsalové odborníky.

Jak se těšíš na spolupráci s Ondřejem Vahalou?
Je to jeden z nejlepších brankářů v lize, může mi toho hodně předat. Proto se na spolupráci velmi těším. Věřím, že spolupráce všech brankářů ve Slavii bude dobře fungovat.

Do Slavie přicházíš na přestup?
Ano. Cítím velkou důvěru vedení klubu a udělám vše pro to, abych tuto důvěru splatil.

Jak se Tvůj přestup zrodil?
Oslovil mě sportovní ředitel Slavie Dominik Rodinger, který mě první kontaktoval a jeho nabídka mě zaujala. Do Prahy jsem velmi chtěl, je zde možnost se rozvíjet jak ve futsalu, tak ve fotbalu.

Měl jsi i jiné nabídky?
Ano měl jsem i jiné nabídky z futsalové ligy. Radil jsem se s nejbližšími, i s lidmi z futsalového prostředí. Všichni doporučovali Slavii. Věřím, že pro můj rozvoj je to nejlepší volba.

Na co se nejvíce těšíš?
Na celou kabinu, a na to, až urveme se Slavií nějaké ligové body a budu vnímat společnou radost týmu.

Máš nějaké speciální Novoroční přání?
Přeju si, ať se mi s přítelkyní v Praze líbí, ať jsme oba zdraví a hlavně ať se mi daří po sportovní stránce, kvůli které do Prahy a do Slavie přicházím. Chtěl bych všem fanouškům futsalu a Slavie popřát Šťastné a Veselé, ať se jim futsal po Novém roce líbí a ať diváci naplní halu, bude to potřeba.

Ať se Ti daří!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700