Vloženo dne: 26.11.2014

Po dvou poločasech 3:0 ve prospěch domácích hráčů se logicky radují z vítězství právě futsalisté Helasu. Efektivita byla jednoznačně na brněnské straně, i hráči Slavie měli několik zajímavých šancí, ovšem nenaložili s nimi podle představ a podle toho také vypadá výsledek.Takto komentoval průběh utkání komentátor webu onlajny.cz, a nelze jinak než souhlasit.

V průběhu utkání bylo totiž pohledem televizních statistik držení míče 20:80 ve prospěch hostí. Avšak jejich střelecká efektivita byla naprosto tristní.

První dvě branky domácích nebyly dílem propracovaných kombinací, ale spíše padají na vrub hostujícího gólmana. Třetí branka poté padla po sporné situaci, kdy byl dle názoru hostí zastaven jejich brejk faulem, a situace se obrátila v brejk a přečíslení na jejich branku. A to domácí dotáhli do konce. Chvíli před tím ještě rozhodčí odpustili spíše červenou, než-li žlutou kartu, brankáři Šimonovi, který mimo pokutové území zastavil samostatně postupujího Hrdinu nepěkným faulem, před kterým odehrál míč rukou v místech, kde gólman ani hráč rozhodně rukou hrát nesmí.

Všechno však může znít jako výmluva, a tak to být nemá. Slavia měla během utkání tolik brankových příležitostí, včetně toho že její hráči několikrát postupovali osamoceně na brankáře domácích, že mohla klidně vyhrát 10:6. To, že se tak nestalo, může vyčítat pouze své vlastní střelecké nemohoucnosti. Herně to totiž na hřišti bylo obráceně. Slavia hrála a tvořila, domácí v obranném bloku pouze čekali na chyby a příležitosti k brejkům.

Psaný online naleznete zde !

Helas Brno - SK Slavia Praha 6:0 (3:0)

Branky: 3. Ovčačík (Havel), 19. Lacko (D. Cupák), 19. Lerch (D. Cupák), 25. D. Cupák (Ovčačík), 36. Lidmila, 37. Lidmila
Karty: 17. Homola (SLA)

Helas Brno: Šimon (Dang) – D. Cupák, Lacko, Havel, Sýkora, Lerch, Lidmila, Vlach, Havlík, Klimeš, Ovčačík, V. Cupák, Šplíchal
SK Slavia Praha: Krajč (Malina) – Brychta, Eisenreich, Homola, Hrdina, Matějka, Novotný, Vandas, Vejvoda, Žampa, Pospíšil.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700