Vloženo dne: 16.11.2015

Po čtyřech výhrách v řadě jsme doma padli s Krokodýlem Brno 0:3 a nutno dodat, že zcela zaslouženě. Soupeř nás přehrál v důrazu, vyšším nasazením a kolektivním výkonem. Nám tyto atributy po většinu utkání chyběly, tak jako komunikace hráčů na palubovce. Nezbývá než pogratulovat soupeři, který se prezentoval dobrou hrou, nutno však dodat, že jsme mu cestu k bodům vlastní prezentací hodně usnadnili.

Již při rozvičení před utkáním byl vidět rozdíl v přístupu mezi týmy, s jakou koncentrací k němu přistoupily. V prvním poločasu jsme pak byli zcela bezzubí a v podstatě na Kubíčka nevystřelili. Naopak my jsme v defenzívě chybovali. A mrzí dvojnásob, že chyb se dopustily největší opory. To se může stát a nikdo by se ani výrazně nezlobil, kdyby tým předvedl maximální nasazení a výkon. V tom však zůstal za očekáváním.

Ve druhém dějství jsme sice zvýšili tempo, dostat do utkání se nám ale již nepodařilo. Soupeř se uzavřel na vlastní polovině a koncentrovaně bránil. My jsme nebyli schopní obranný val rozbít. A když se to již podařilo, selhali jsme v koncovce. Hosté hrozili z brejků. Jeden z nich ještě Hrubému fantasticky chytil Vahala, na střelu Mareše již nestačil, 0:3. Ani dlouhá power-play změnu výsledku nepřinesla.

Daniel Kolman, předseda SK Slavia: "Hráči si musí uvědomit, že takto se za Slavii nehraje. Snažíme se přivést diváky a fanouškyna tribunu, ale pokud se budou koukat na takovéto výkony, budeme hrát před prázdným hledištěm. Tým má odpovědnost, kterou musí přijmout."

Martin Brychta, trenér SK Slavia Praha: „První věc je, že jsme k zápasu nepřistoupili tak, jak jsem si představoval. Nebylo tam nasazení jako v předchozích třech zápasech. Udělali jsme dvě taktické a individuální chyby, ze kterých dal soupeř dva góly. Pak už jsme výsledek honili a bohužel, nepodařilo se nám vyrovnat. Naopak jsme ve druhém poločase inkasovali ještě jeden gól. Power play se nám brankově vůbec nevyvedla. Jsem zklamaný.“

Marek Kopecký, trenér FC Rádio Krokodýl Brno: „Do zápasu jsme vstoupili dobrou hrou v obranné činnosti a po dvou individuálních akcích jsme se dostali do dvougólového vedení. První gól připravil krásně Michal Mareš, který se uvolnil u lajny, kde obešel hráče a nastřeloval míč na zadní tyč. Slavia měla do přestávky dvě šance, ale přežili jsme je. Ve druhém poločase se hra domácích zlepšila, Slavia nás zatlačila, ale i tak se nám podařilo vstřelit třetí gól. Sešívaní pak měli asi čtyři vyložené šance, ale nás podržel výborně chytající Vašek Kubíček. Po taktické stránce jsme zápas zvládli na jedničku a vezeme cenné tři body.“ 

SK Slavia Praha - Krokodýl Brno 0:3 (0:2)
Branky: 10. Hrubý (Mareš), 18. Hrubý (Outrata), 33. Mareš
Karty: 2. Mužík (RKB), 36. Outrata (RKB)
SK Slavia Praha: Vahala (Bartůněk) – Žampa, Novotný, Salák (c), Borkovec, Lištván, Homola, Míča, Hrdina, Vejvoda.
FC Rádio Krokodýl Brno: Kubíček (Sýkora) – Matyska, Hrubý, Mareš, Outrata (c), Galia, Nosko, Mužík, Brůna, Veselovský.
Rozhodčí: Čurda – Gryc

Video na webu České televize zde !

Reportáž na online.com zde !
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700