Vloženo dne: 10.11.2013


Pražská Slavia sehrála ještě vcelku vyrovnaný první poločas s Tangem, ale ve druhé půli už hosté dominovali. Brněnský střelec Michal Seidler vstřelil další ze svých hattricků a jeho tým vyhrál 8:2. Utkání bylo plné emocí, které začaly kulminovat před snížením domácích na 2:3, kdy hostující brankář Kubíček nepřiznal jasnou teč a poté několik situací, které sudí jako fauly nevyhodnotili, aby téměř vzápětí odpískali vzájemný souboj jako šestý faul domácích. Proměněný desetimetrový kop dovolil hostujícímu týmu odskočit těsně před přestávkou na rozdíl dvou branek. Ve druhém poločasu se Slavia snažila dostat se na "dostřel", což se nepovedlo a po obdržení páté branky již hrála vabank. Za to ji zkušený a kvalitní soupeř trestal z brejků. Naše nespokojenost s tím, jak rozhodčí především první poločas utkání vedli nic nemění na tom, že Tango bylo lepším týmem a zaslouženě zvítězilo.

 „První půlka byla vcelku vyrovnaná v tom smyslu, že jsme drželi s Tangem krok v bránění. Brněnští byli lepší, silnější a rychlejší na míči. Dokázali jsme se dostat rychlou brankou do vedení, což nám dlouho nevydrželo. Poté jsme dostali svým způsobem dva náhodné góly po ostrých nástřelech na bránu. Hodně jsme se zlobili na rozhodčího po odpískání šestého akumulovaného faulu, po kterém šli hosté před přestávkou do vedení čtyři dva. Z mého pohledu jsme odehráli slušný poločas,“ říkal k utkání trenér pražské Slavie Jiří Baborák a pokračoval: „Ve druhé půli jsme však opět propadli z taktiky, Tangu jsme dovolili uplatňovat jeho silnou stránku – rychlé protiútoky. Jako tým jsme nebyli schopni dodržet pokyny, které jsme si o přestávce stanovili. Z tohoto pohledu jsem velice zklamán.“

SK Slavia Praha - Tango Brno 2:8 (2:4)
Branky a nahrávky: 4. Novotný (Hrdina), 18. Filinger – 8. Kovács (Seidler), 11. Seidler (Belej), 14. Záruba (Chadzidis), 19. Belej (pk), 27. Brůna (Seidler), 29. Buršík (De Ramon), 30. Seidler (Záruba), 30. Seidler (Záruba).
Rozhodčí: Chládek – Hofmann. ŽK: Oliva, Filinger, Sop, Brychta. Diváci: 80.
Slavia Praha: Krajč (Kučera) – Brychta, Čonka, Žampa, Eisenreich, Hrdina, Filinger, Oliva, Sop, Novotný, Krátký, Matějka, Blasco. Trenér Jiří Baborák.
Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Chadzidis, Berky, Brůna, Buršík, Kovács, Belej, Záruba, Havel, Seidler, De Ramon, Vlček. Trenér Marian Berky.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700