Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 10.10.2014

Futsalisté Tanga vyhráli druhý zápas po sobě. Ve čtvrteční předehrávce 3. kola CHANCE futsal ligy porazili v domácí hale Vodové pražskou Slavii vysoko 8:2. O vítězství domácích rozhodla produktivita Beleje, který dal dohromady čtyři branky a ještě k tomu zahodil desítku. Hosté korigovali výsledek až v závěru zápasu při power play.

Podle domácího trenéra Vlastimila Bartoška nebyla první půle, která skončila 2:0, podle jeho představ: „Musel jsem kluky motivovat, protože jsem čekal dobývání obrany. Slavia hrála v první půli dobře a my jsme naopak kazili přihrávky. Hosté měli i několik šancí, ale Vašek Kubíček nás podržel. V kabině jsme si to vyříkali a druhý poločas jsme se hodně zlepšili. Na hřišti jsme dominovali, takže jsem spokojený. První půle nebyla moc dobrá, po derby se asi klukům nechtělo moc běhat.“

I slávistický kouč Jiří Baborák uznal, že se sešívaným lépe vyvedla úvodní dvacetiminutovka. „První poločas byl vcelku vyrovnaný. Rozdíl mezi týmy byl v produktivitě. Soupeř dal ze čtyř šancí dva góly. My jsme nedali ani jednu,“ litoval trenér a pokračoval: „Takhle to pokračovalo i ve druhé půli, kterou jsme si chtěli dobře rozehrát. Hráli jsme aktivně a vysoko jsme napadali. Chvílemi jsme soupeře dostávali pod tlak. V tom největším tlaku jsme šance neproměnili a inkasovali jsme třetí a čtvrtý gól. Vyměnili jsme brankáře a dostali jsme krásný gól do šibenice. Za stavu nula-pět jsme začali hrát power play. Sice jsme dva góly dali, ale tři jsme dostali. Už to byla taková loterie.“

FC Tango Brno – SK Slavia Praha 8:2 (2:0)
Branky a nahrávky: 3. Belej (Záruba), 15. Belej (Mareš), 23. Belej (Záruba), 25. Mareš (Brůna), 34. Belej (Šidla), 37. Cenek (Belej), 37. Havel, 39. Mareš (Kubíček) – 37. A. Hrdina (Brychta), 38. Míča. Rozhodčí: Honěk – Molík. ŽK: Havel, Mareš – Homola, Míča. Diváci: 100.
Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Svoboda, Havel, Brůna, Belej, Tachtadžis, Záruba, Šidla, Chadzidis, Buršík, Vlček, Cenek, Mareš. Trenér Vlastimil Bartošek.
Slavia Praha: Kučera (25. Malina) – Homola, Matějka, M. Hrdina, Míča, A. Hrdina, Brychta, Eisenreich, Pospíšil, Novotný, Vejvoda, Bozděch. Trenér Jiří Baborák.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700