Autor: Lukáš Řezníček   Vloženo dne: 7.9.2017

Omlazená rezerva vstoupila do nového ročníku prazškého přeboru remízou na domácí palubovce s Arsenalem B. Jedinou branku vstřelil brankář Jan Žežulka, který je již součástí A týmu, kde kryje záda Václavu Kubíčkovi. Do soupeřovy sítě zamířil při power play.

"Nedařilo se nám vstřelit branku a prohrávali jsme 0:1, proto jsme šest minut před koncem šli do power play. Dlouho jsme si přihrávali a hledali jsme nějakou skulinku, až mi pak Dan Hájek nahrál balon, já si ho hned zpracoval na střed a prostě jsem to zkusil a doufal jsem že se ujme, což se nakonec stalo, protože bránící hráč střelu lehce tečoval a brankář už nezvládl zareagovat," popsal nám svoji premiérovou trefu za béčko Jan Žežulka.

"K zisku všech tří bodů chyběla lepší střelecká produktivita a větší klid na sálovkách. I přes remízu je v tomto nově složeném mužstvu velký potenciál, který se dál bude ukazovat ve zbytku soutěže," uvedl trenér Rostislav Zelenský.

Velmi dramatické, vyrovnané a technicky hrané utkání skončilo zaslouženou remízou, když obě mužstva neproměnila ještě řadu gólových šancí. Na obou stranách byli výborní brankáři, kteří zlikvidovali spoustu šancí. Nejlepší hráči zápasu byli u Arsenalu Příbrský, u Slavie Žežulka.

Arsenal Praha – SK Slavia Praha B 1:1 (1:0)
5.9.2017, rozhodčí : Polák, Cichra
ARS: Příbrský – Hajdůšek, Matera, Mráz, Kuděj, Slowik, V. Mareš, O. Mareš, Kotrba
SLA: Žežulka – Zelenský, Šimon, Tylšar, Hájek, Cabrnoch, Mar. Fejfar, M. Veselý, Souček, M. Kluzáček
Branky: 16´- 1:0 – O. Mareš (Hajdůšek), 46´- 1:1 – Žežulka (Hájek)
ŽK: O Mareš (Arsenal), Šimon (Slavia)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700