Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 17.5.2011

 

Prostě čistá hra, žádná špína. A prozatímní výsledek? Tipněte si...

Článek, kterým jsme chtěli přepsat slávistickou historii co do spolupráce klubu a fanoušků, si přečetlo již přes 3 300 slávistů. Byl jsem příjemně překvapen a slávistické srdíčko zaplesalo nadějí. O to smutnější bylo zjištění, když jsem do konce minulého týdne mohl odpovědět dvaceti slávistům, kteří projevili zájem zachránit slávistický futsal. Nebylo mi do řeči. Slávistické „držíme spolu“ si představuji asi jinak.

Chtěl bych moc poděkovat všem slávistům, kteří se rozhodli naše férové úmysly podpořit. Moc si toho vážím a slibuji, že jejich důvěru nezklamu. Věřím, že u třinácti dárců nezůstaneme, že se nás sejde mnohem víc a během třetího květnového týdne SLAVIA FUTSAL FOND podpoří několik stovek slávistických fanoušků. Cíl je jasný. Nejde o nic jiného, než pro první futsalovou ligu zachránit slávistický klub.

Není důležité, kdo kolik přispěje, jsme vděční za každý příspěvek. Někdo dá víc, jiný méně. Všichni společně však můžeme dát dohromady tolik peněz,abychom získali licenci na příští sezónu. Máme na to posledních čtrnáct dní.

Je to jednoduché. Kdo chce slávistický futsal podpořit, ať ještě dnes pošle email na futslaviste@slaviafutsal.cz a já mu odpovím, co má udělat. Zabere to maximálně pět minut, které pomohou náš klub zachránit. Nic složitého. Potřebujeme podporu každého slávisty. Je nás více než tři tisíce, kteří si přečetli článek. Kdyby každý desátý slávistický futsal podpořil, zvládneme to a tento zápas vyhrajeme. Více informací v článku …

Kdo daruje alespoň 1 000 Kč, dostane 50% slevu na futsalovou permanentku. Chystáme také další výhody (večeře s hráči, slávistický turnaj apod.). Hrajeme s čistými kartami a každému Futslávistovi (nebo jeho rodiči) garantujeme potvrzení o přijetí daru (případně darovací smlouvu). Každý si tak bude moci odečíst dar ze základu daně.

Pokud se nenajde dostatek slávistů, kteří naše férové úmysly podpoří a nedostaneme licenci, nabídneme peníze zpět, případně si dárci sami rozhodnou, co s penězi dál.

Věřím tomu, že společně dokážeme držet spolu nejen na palcových titulcích. Stále tomu věřím. Tím hráčem navíc, který pomůže, můžeš být právě Ty. Díky.

A proto, pokud jen trochu můžeš, pomoz nám, prosím.

Naši první obsáhlou výzvu čtěte zde !

S úctou

Dan Kolman

 

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700