Autor: Jan Šimon   Vloženo dne: 15.1.2018

V neděli 14. 1. jsme dorazili na další čtyři zápasy do neratovické haly, tentokráte trochu netradičně až v odpoledních hodinách. Pro obě naše kategorie to byly stěžejní zápasy, které jsme museli zvládnout. Utkání a poměrně úspěšné výsledky zhodnotil asistent trenéra Jan Šimon ml.

U-17

Démoni Česká Lípa – Slavia Praha 0:12 (0:7)

V prvním zápase jsme podali velmi zodpovědný výkon plný útočných akcí a kvalitní obrany. Hráči si s chutí zastříleli, konečně začali proměňovat své šance, Démoni nám nestačili ve všech herních ohledech a podle toho také dopadl výsledek.

Olympik Mělník – Slavia Praha 4:2 (2:1)
V druhém zápase jsme se střetli ve velmi vyhrocené konfrontaci s Olympikem, ve kterém jsme hráli ještě o šanci postoupit do Final four. Daleko lépe jsme se vypořádali s domácím důrazem a agresivitou než v prvním měření sil a podali vynikající výkon. Bohužel jsme po vlastních chybách prohrávali a dotáhnout skóre se nám nepodařilo. Bohužel, tento zápas byl odrazem celé naší sezony. Za stavu 3:2 pro domácí celek jsme přistoupili ke hře bez brankáře a vytvořili si několik slibných šancí. Všechny střely ale skončily buď na břevně, na tyči, nebo je pokryl skvěle chytající brankář Mělníka. Za to nás hráči domácích dokázali potrestat z protiútoku, kdy jsme se už nestačili vrátit. Všem hráčům našeho týmu patří obrovský dík za předvedenou hru, protože takhle kvalitní zápas občas nevidíme ani ve starších kategoriích.

U-19


Démoni Česká Lípa – Slavia Praha 3:12 (2:6)

Stejně jako mladší kategorie, tak starší s přehledem svého prvního soupeře porazila. Občas jsme sice měli výpadky soustředění, z čehož pramenily góly v naší síti, ale nedopustili jsme jakékoliv komplikace. Naši hráči se tak dobře naladili na druhý, velmi důležitý souboj s domácím celkem.

Olympik Mělník – Slavia Praha 2:6 (1:3)
V posledním zápase turnaje jsme se střetli s ne moc motivovaným Mělníkem, kterého jsme ovšem museli porazit, abychom si udrželi šance na postup. Celý zápas jsme kontrolovali, měli jsme víc ze hry, drželi balon na svých futsalkách a dostali se také do vedení. V druhé půli jsme svojí aktivitou potvrdili nadvládu v tomto zápase a dotáhli zápas do vítězného konce. Za zmínku určitě stojí výkon Zdeňka Sity, který odehrál svůj třetí zápas, přestože věkově bude patřit i příští sezonu do kategorie U-17 a dokázal vstřelit i dva góly a protrhnul tak svou střeleckou smůlu.

Příští týden bude nejdůležitější turnaj pro starší kategorii a za každou cenu musíme urvat 6 bodů, abychom měli jistý postup do Final Four. Všem hráčům, ať v mladší, tak starší kategorii patří obrovské poděkování za předvedenou hru, bojovnost a koncentraci i v těch nejtěžších chvílích.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700