Vloženo dne: 17.6.2013

Rozhodně jsme nechtěli napodobit Tango nebo Balticfloru a z Poháru FAČR, který je v tuto chvíli ve své Krajské fázi, vypadnout. Motivace je však v těchto fázích sezóny obtížná. Navíc když je soupeř kvalitní, chce hrát a bojuje tak jako to ve čtvrteční podvečer předvedli hráči Kobylis, vítězství pak není jednoduchým úkolem. O to více těší, že jsme utkání zvládli, v konečném hodnocení jsme získali zasloužené vítězství, a Patrik Mičkal si tak mohl připsat první výhru se Slavií na pozici hlavního trenéra.

Postup se však nerodil snadno, i když konečný výsledek 3:2 (1:0) mohl být v náš prospěch výraznější. Koncovka se však opět ukázala jako dlouhodobý problém našeho mužstva. Do vedení nás poslal po velmi pěkné individuální akci Sop, avšak přidat další uklidňující branky se nám proti kvalitně bránícímu soupeři nedařilo. A když ve druhém poločasu Rott konečně zvýšil, po chybě jsme vzápětí inkasovali. Dvoubrankové vedení nám vrátil Antonín Hrdina, který patřil k výrazným osobnostem utkání, a přesto že jsme v závěru ještě jednou inkasovali, výhru jsme si z rukou vyrvat nenechali. V hale se sešla velmi slušná návštěva, včetně fandících skupin obou týmů, které přispěly k dobré atmosféře. Děkujeme, a těšíme se na podporu tribuny v nadcházející sezóně!

Soupeři gratulujeme k dobrému výkonu, a děkujeme za korektní utkání. My se můžeme chystat na pražské finále, které by se mělo odehrát v červenci.

SK Slavia Praha - FK Kobylisy 3:2 (1:0)
Branky: 10. Sop (Matějka), 30. Rott (A.Hrdina), 43. A.Hrdina (Rott) - 41. Vácha (Karafiát), 48. Mejzr (Dobrý)
Slavia: Krajč, Kučera, Pytloun - Matějka, Wojnar, Vejvoda, Sop, A.Hrdina, Čonka, Žampa, Rott, Šimon.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700