Vloženo dne: 3.12.2009

Již dva roky pronásledují v současnosti "služebně" nejstaršího hráče našeho klubu Romana Macháčka potíže s kolenem. Po celou dobu zranění limituje Romanovi výkony, ale nikdy nedostoupilo do takové míry, aby byl nutný operativní zákrok, a léčba byla pouze konzervativní. To však ve všech ligových sezónách Macháčkovi bránilo odehrát všechna ligová kola. I letos, poté co se zabydlel v sestavě mužstva, jej zranění opět vyřadilo ze hry. Jenže tentokrát potíže nepolevily ani po měsíčním odpočinku, a dle odborníků bude lékařský zásah nevyhnutelný.

7. prosince Roman Macháček podstoupí klíčové vyšetření jak závažný zákrok bude. V lepším případě by se již v lednu mohl objevit na palubovce, v tom horším jej čeká půlroční rekonvalescence.

Roman Macháček přestoupil v roce 2001 do našeho klubu, který v té době působil v Divizi A, z Benaga za částku, která byla srovnatelná s tehdejším ročním rozpočtem celého klubu, za svým bratrem Pavlem, který v klubu již hrál (v současné době hraje fotbal za Bohemians - Střížkov). Spolu pak vytvořili vynikající dvojici, která výraznou měrou přispěla k postupu do 2. ligy a následně i do nejvyšší futsalové soutěže. Pevně věříme, že se Roman brzy uzdraví, a připíše si v našem mužstvu další ligové starty.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700