Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 19.4.2010

Především druhý poločas nedělního utkání v Chrudimi se hrál důrazně a nekompromisně, tak jak se play-off hraje. Žádné záludné zákroky k vidění nebyly, hráči si však vzájemně nedarovali vůbec nic. Největší emoce vyvolaly zákroky Romana Mareše na Olivu, který vzápětí nešetrně "sestřelil" brazilce Maxe. I tyto souboje vyplynuly ze hry a jistě bez úmyslu protihráče zranit. Přesto dva naši hráči nebudou moci nastoupit k sobotnímu třetímu klání semifinálové série. Michal Holeček si nezaviněně obnovil zranění třísel, a Tomáš Matějka má natažené kolenní vazy po souboji s Mikanem.

Ani v tomto případě se nedá říci, že by protihráč měl nějaký zásadní podíl na zranění našeho obránce. Do sestavy by se měl opět vrátit Ivo Ulich, absence dvou jmenovaných je pro nás přesto ztrátou a oslabením.

Holeček byl ve druhém poločasu správně potrestán žlutou kartou za nešetrný zákrok na Rešetára, téměř totožný souboj Romana Mareše s Olivou poté prošel bez povšimnutí arbitrů, a hra se mírně přitvrdila. Trenér Chrudimi Ota Stejskal se po utkání zbytečně "uplakaně" vyjadřoval, že měl obavu o zdraví hráčů, neboť dle našeho názoru se vždy jednalo o sice tvrdé, ovšem nezáludné vzájemné souboje. A protože doufáme, že právě takováto hra na soupeře platí, důraz bude právě to, v čem v domácím prostředí ještě chceme přidat.

SK Slavia Praha - EP Chrudim, sportovní hala Eden, sobota 24.4.2010, 10:00 hodin.

Našim hráčům přejeme brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na palubovku.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700