Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 3.6.2010

Výsledek utkání výběru Milovické ligy proti našemu týmu není vůbec důležitý. Cílem který se naplnil měrou vrchovatou byla propagace klubu a futsalu jako takového. Téměř vyprodaná hala se dobře bavila a všichni fanoušci odcházeli spokojeni. Zároveň se rozběhla charitativní akce ve prospěch dětské kliniky FN Motol, které je Slavia partnerem, a navázali jsme tak na naši charitativní akci směrem k handicapovaným z play-off letošní sezóny. I my jako klub děkujeme pořadatelům za skvělé přivítání a bravurně zvládnutou akci. Futsal má v Milovicích jistě svoji budoucnost.

Doplňujeme komentář hlavního pořadatele celé akce pana Tomáše Valtera:

Dne 29.5. 2010 měli možnost občané Milovic a okolí navštívit exhibiční utkání mezi výběrem Milovické ligy malého fotbalu a futsalovou Slavií Praha, která v letošní sezóně skončila v semifinále play-off, kde srdnatě bojovala a bohužel podlehla nedávno korunovanému mistrovi z Chrudimi. Výkop exhibičního utkání byl naplánován na 20.30h. Zápas se uskutečnil v hale areálu SC Milten. Pro fanoušky byly připraveny soutěže o velmi zajímavé ceny. Pro hráče Slavie Praha a výběru MLMF byl po zápase připraven raut v restauraci Milten.

Exhibiční utkání navštívilo 229 diváků. Celý projekt podpořil sport a mládež nejen v Milovicích, ale i v blízkém okolí. Během celého večera se vybíral finanční dar pro potřeby dětských pacientů kliniky FN v Motole. Na klinice se hospitalizují děti od narození do 18ti let věku. Během jednoho roku přijme tato klinika kolem 2800 dětských pacientů. Slavia Praha věnovala mimo jiné dres, který se bude v brzké době dražit a částka z aukce včetně peněz z exhibičního večera bude předána Janě Tejnické - primářce Pediatrické kliniky. O celkové částce předané FN Motol Vás budeme brzy informovat.

Za vedení MLMF upřímně děkujeme všem fanouškům, kteří navštívili tento exhibiční zápas a dokázali pro obě mužstva vytvořit neskutečnou atmosféru, při které především hráči výběru MLMF hráli poprvé. Obrovský podíl na výborném večeru měli hráči Slavie Praha a také realizační tým. Vážíme si ochoty pana Kolmana, který má ohromný podíl na realizaci celého exhibičního utkání. Děkujeme sponzorům za věcné ceny, které pomohly zkvalitnit celý večer.

Pro spoustu fanoušků je futsalová Slavie Praha týmem s ohromným srdcem a neskutečnou partou lidí, kteří chtějí bavit fanoušky i sebe. V Milovicích se to potvrdilo. Hráči Slavie prokázali svojí kvalitu a předvedli i v neúplné sestavě nezapomenutelný zážitek čímž se vryli do paměti všem přítomným. Děkujeme Vám!

Statistiky zápasu:

MLMF výběr – SK Slavia Praha 5:10 (2:5)

Diváků: 300

Branky: 2 Valter, 2 Pekárek, 1 Boháč - 3 Beránek, 2 Imlauf, 2 Zapletal, Kosina, Matějka, Bejda

Výběr MLMF: Miroslav Knobloch, Petr Málek- Petr Matějka, Tomáš Valter, Martin Boháč, Jaroslav Pošík, Radek Pekárek, Martin Malát, Josef Bešta, Alexandr Goral, Jan Štumar, Petr Kot, Radek Štrobl.

SK Slavia Praha: Ondřej Knobloch, Jakub Tichý- Stanislav Bejda, Tomáš Matějka (C), Martin Hrdina, Marek Imlauf, Jan Kosina, Petr Zapletal, Jiří Beránek, Jiří Brychta.

Fotogalerii naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700