Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 17.9.2010

Generální partner futsalové ligy připravil novou soutěž určenou hráčům první ligy v probíhající sezoně 2010/2011 s názvem Král střelců. Výhrou je exklusivní cena v podobě návštěvy kasina v Monte Carlu v doprovodu legendy Formule 1 - Davida Coultharda. Na nejproduktivnějšího střelce sezóny čeká v Monaku kromě návštěvy světoznámého kasina také večeře v luxusní restauraci. Firma Jetbull chce tímto netradičním způsobem motivovat hráče k těm nejlepším výkonům. Soutěž, kterou vyhlásila, sleduje výsledky od 1. kola základních zápasů až po finálový zápas play-off.

Král střelců s největším počtem gólů bude vyhlášen společně s Mistrem ČR ve futsalu po finálovém utkání.

Pro oceněného hráče bude zajištěna letenka, ubytování v hotelu a částka, kterou bude moci prosázet v nejznámějším kasinu světa. Návštěvě kasina bude předcházet večeře s Davidem Coulthardem v jedné z luxusních restaurací v Monaku.

Výjimečná cena, která umožní nejlepšímu střelci setkat se s Davidem Coulthardem, je velkým lákadlem. "Ceny jako tato se neobjevují každý den a i ve světě patří k velmi exklusivním. Firma Jetbull se může pochlubit partnerstvím s touto osobností a tím zajistit takto unikátní setkání. Věřím, že to bude pro vítěze neopakovatelný zážitek," uvedl Lukáš Janoušek, marketingový manažer společnosti Jetbull.

Anglická sázková internetová kancelář Jetbull, která se stala v nedávné době generálním sponzorem první ligy, si vybrala futsal díky jeho expanzi a pevné fanouškovské základně. Zmíněná soutěž o nejlepšího střelce sezony byla již v minulosti několikrát vyhlášena jinými pořadateli. Nikdy však její odměnou nebyla tak unikátní cena.

Celý článek na webu eFutsal.cz naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700