Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 17.9.2010

Zodpovědný a trpělivý výkon v defenzivě, který jsme předvedli proti Vysokému Mýtu i Pardubicím ordinovaný trenérem Brychtou slavil úspěch i proti Tangu Brno. V úvodu nám pomohla obrovská chyba brankáře soupeře, který se i s obráncem nechal přehlavičkovat Hrdinou. Mohli jsme se tak soustředit na bezchybný výkon v obraně a čekat na další příležitost. To se podařilo i díky výbornému výkonu Lofflera, který tentokrát dostal přednost před Ondřejem Knoblochem. Ulich a Novotný jsou i dále zdravotně indisponováni, Beránek měl již před časem zaplacenou dovolenou v zahraničí,

a tak v první čtveřici dostal příležitost odchovanec klubu, reprezentant ČR do 19 let, Petr Zapletal. A právě on v 16 minutě předvedl po uvolnění Olivou chladnokrevné zakončení v podobě hokejové stahovačky tváří v tvář brankáři Tanga, a zvýšil na 2:0.

Hned v úvodu druhého poločasu předvedl svůj typický únik a zakončení Holeček, 3:0, což vedlo trenéra hostí k vystřídání gólmanů. Zároveň se na hřišti přiostřilo, a rozhodčím se hra začala vymykat z rukou. Především chování a některé zákroky soupeře volaly po kartě, a nejen po žluté.

Po jednom z nepotrestaných faulů zůstal u zadní tyče zcela volný Havel a snížil. Tango se dostalo na koně, zatlačilo nás před naši branku a další gól na sebe nenechal dlouho čekat, 3:2. Do konce zbývalo ještě devět minut, a tak jsme se mohli obávat o výsledek, zvláště když náhradní brankář Kubíček předvedl při našich šancích několik bravurních zákroků. Na důrazného Matějku však nestačil, a my vedli o dva góly. Vedení mohl zvýšit Holeček, z desetimetrového kopu se ale neprosadil. Konečnou podobu výsledku tak dal až mladý Zapletal při power-play soupeře, přes celé hřiště.

Je potřeba poděkovat mužstvu za bojovný, poctivý, týmový výkon, a fanouškům, kteří tým neúnavně povzbuzovali. Děkujeme! Děkujeme! Děkujeme!

Slavia Praha - Tango Brno 5 : 2 (2 : 0)

Rozhodčí: Kresta Jan (7,4), Krupa Jan (7). Delegát: Drobný Ladislav Diváků: 370

Branky: 2. Hrdina Martin (Löffler Erik), 16. Zapletal Petr (Oliva Petr), 22. Holeček Michal, 32. Matějka Tomáš (Bejda Stanislav), 40. Zapletal Petr - 28. Havel Josef, 31. Brůna Martin (Havel Josef)

ŽK: Oliva Petr, Kosina Jan - Mareš Michal, Havel Josef

Slavia Praha: Löffler Erik, Bejda Stanislav, Holeček Michal, Jurčovský Petr, Oliva Petr, Pacheco Davide, Kokeš Filip, Hrdina Martin, Zapletal Petr, Matějka Tomáš, Kosina Jan, Knobloch Ondřej Trenér: Brychta

Tango Brno: Zrzavý Lukáš, Vlček Radim, Outrata Pavel, Mareš Michal, Brůna Martin, Vlach Aleš, Belej Michal, Havel Josef, Havel Jan, Peška Lukáš, Kubíček Václav, Veselovský Tomáš Trenér: Berky Marián

Ziskem tří bodů jsme se před sobotní dohrávkou posunuli do čela tabulky, a protože se tak v historii ještě nestalo, omluvte fotografii kterou se lze chlubit :)

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700