Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 10.10.2010

eFutsal.cz - Sobotní utkání Slavie s Jistebníkem přineslo nejen nečekaně vysokou návštěvu, ale také zajímavou bitvu, ve které to s domácím týmem nevypadalo dobře. Díky velkému tlaku v poslední desetiminutovce však domácí nakonec zachránili alespoň bod. Jistebník začal na Slavii velmi dobře a vyhrál první poločas 0:1, když se prosadil díky velmi dobře zahranému signálu po rohovém kopu. Ale hned od začátku druhého poločasu se Slavia hnala za otočením výsledku, jenže chyba v rozehrávce vyslala do brejku Kornáka, který ho chladnokrevně zakončil - 0:2.

Pak běl další šanci zvýšit z brejku Blažej a kdyby se mu povedla koncovka, bylo by to s domácími již hodně špatné. Jenže nedal a zanedlouho přišel zajímavý furalový moment. Oliva doslova napálil míč z rohového kopu před branku Jistebníku a Beránek ho hlavou uklidil do sítě - 1:2.

Hosté by možná nápor Slavie i ustáli, ale o výhru se připravili sami a navíc naprosto zbytečně. Rozehrávali nedaleko od své branky aut, ale nastřelili stínícího Hrdinu. Jeho pokus ještě Myška vykryl, ale na dorážku Holečka byl krátký - 2:2. Tímto výsledkem také utkání skončilo, přestože druhý poločas na držení míče rozhodně vyhrál domácí celek…

Slavia Praha - CC Jistebník 2:2 (0:1)

Branky: Beránek, Holeček - Hvolka, Kornák.

Celý článek na eFutsal.cz zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700