Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 6.11.2010

Již od prvních minut se útoky valily na obě branky, zvonily tyče, a zahazovaly se i ty nejvyloženější šance. Na obou stranách. V prvním poločasu po gólu nejvíce volala před naší brankou šance Semeráda, když jsme zaspali po rozehraném rohu, na druhé straně mohl pohodlně skórovat Matějka, avak svoji příležitost prováhal. V úvodu druhého poločasu jsme pak obdrželi gól po sporném zákroku na Bejdu a Helas se zatáhl na svojí polovinu, kterou jsme dlouho dobývali. Trvale jsme se usadili na polovině soupeře a šance přicházely jedna za druhou, ovšem

zakončení je naším trvalým problémem. Mezi tyčemi branky Helasu navíc stál opravdu vynikající mladý Konečný, který vychytal dvě vyložené příležitosti Ulicha, Olivy, Bejdy, Kosiny, i dalších... Až ve 36. minutě se prosadil tečovanou střelou ze střední vzdálenosti Oliva a vyrovnal.

Náš tlak pokračoval, byli jsme takzvaně "na koni" a vítězná branka visela ve vzduchu. Místo toho jsme ale začali sbírat jeden faul za druhým díky v závěru mimořádně aktivní píšťalce sudího Mráze (oprávněnost posoudíme dle videa), což rozkouskovalo hru a značně komplikovalo naše snažení po vstřelení vítězného gólu. Navíc pak v poslední minutě došlo i na dva desetimetrové kopy, které oba bravurně zlikvidoval Knobloch! Ten druhý, který byl spíše standardní penaltou dokonce pouhých několik vteřin před koncem utkání!

V konečném účtování byla remíza asi spravedlivým obrazem sportovního dění na palubovce, ovšem skóre 7:7 by více odpovídalo tomu, co se před brankami dělo.

Helas Brno - SK Slavia Praha 1:1 (0:0)

Branky: 25. Lacko - 36. Oliva (Matějka) ŽK: Kosina, Bejda, Knobloch Diváků: 30

Slavia: Knobloch, Loffler - Ulich, Oliva, Bejda, Matějka - Kosina, Hrdina, Pacheco, Holeček - Beránek, Wojnar.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700