Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 1.12.2010

Chrudim na naší palubovce ukázala, že v současné době nemá v lize konkurenci a porazila nás jednoznačně 1:7. Čestný úspěch našeho týmu zaznamenal také hráč soupeře - Popelka, který do protipohybu Ždáňskému uklidil Zapletalův nástřel. I bez Dentinha byl soupeř jednoznačně lepší, a zaslouženě si z Edenu odvezl všechny body. My jsme začali s přílišným respektem a již ve druhé minutě Rešetár pálil přesně k tyči. V průběhu utkání jsme pak dokázali předvést pasáže, kdy jsme se nebojácně na jeden dotek dostávali až před chrudimskou branku, zde se však

ukázal jasný rozdíl v sebevědomí obou týmů. Zatímco soupeřovi hráči s přehledem uklízeli balóny do Lofflerovi sítě, my jsme v koncovce vyhořeli, a nedokázali proměnit ani stoprocentní šance.

První polovinu druhého poločasu nás Chrudim s vědomím náskoku nechala hrát, pak však přišli kombinace, které z našich hráčů udělaly statisty, a diváci museli tleskat tomu, co Chrudim umí.

Po posunutém začátku utkání z důvodu pozdějšího příjezdu sudích a delegáta, tak Chrudim jasně dominovala. Pro nás je však klíčové sobotní utkání, ve kterém nastoupíme od 16:00 hodin proti Pardubicím.

Děkujeme fanouškům za to, že i přes nepřízeň počasí a téměř nehratelného soupeře dorazili do haly povzbudit Slavii, a pevně věříme v jejich podporu v sobotu!

SK Slavia Praha - Era-Pack Chrudim 1:7 (0:4)

Slavia: Loffler, Knobloch - Bejda, Matějka, Beránek, Zapletal, Kosina, Pacheco, Hrdina, Holeček, Wojnar, Svátek.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700