Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 5.12.2010

Deka která na týmu leží je čím dál tím větší, a protože los do konce základní části k nám příznivý není je již nyní jasné, že bojujeme o holé přežití v nejvyšší soutěži. Torf Pardubice ukázal úplně jinou vůli a nasazení a jeho vítězství bylo zcela zasloužené. Již v prvních minutách zápasu měl tolik příležitostí skórovat, že kdyby jen některé proměnil, nebylo již ve zbytku utkání o co hrát. Úvod soupeře jsme přežili, a i když jsme herně i nadále tahali za kratší konec, skóre se dlouho neměnilo. To nám i nadále dávalo naději na slušný výsledek. Nakonec jsme před koncem poločasu přece jen

dvakrát inkasovali, v obou případech především díky laxnosti a nedůslednosti bez důrazu hrajících našich bránících hráčů.

V kabině došlo na proslovy, hecování a výzvy se zápasem něco udělat, a přidat na bojovnosti, důrazu, a vyvarování se chyb v obranné činnosti. Výsledkem byly dvě branky hned v úvodu poločasu. A opět v naší síti. Až poté přišla asi nejlepší desetiminutovka našeho týmu v utkání, ale i díky tomu, že Torf se zatáhl a snažil se bránit výsledek. To se mu nemuselo vyplatit, varování přišlo z nohy Hrdiny, který chytře překonal často a zbytečně vybíhajícího Šimona v brance Pardubic. To hosty opět nakoplo a začali nebezpečně ohrožovat naši branku. Skóre se však měnilo až v naší závěrečné power-play. Nejprve Hrdina podobným způsobem jako u první branky opět "nachytal na švestkách" Šimona, pak ale již dvakrát do prázdné skóroval soupeř.

Gratulujeme Torfu k zaslouženému vítězství a i když se nám nyní vůbec nedaří doufáme, že přízeň našich fanoušků neztratíme, a společně se zvedneme ze dna na které se nyní dostáváme. Děkujeme za podporu v utkání proti Pardubicím, i za děkovačku, kterou jsme si tentokrát nezasloužili!

SK Slavia Praha - Torf Pardubice 2:6 (0:2)

Branky: 2 Hrdina

Slavia: Knobloch, Loffler - Matějka, Oliva, Svátek, Ulich - Zapletal, Kosina, Hrdina, Holeček - Beránek, Wojnar.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700