Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 28.8.2009

V domácím prostředí sportovní haly Eden nás dnes v páteční podvečer od 20:30 hodin čekají v prvním kole nejvyšší futsalové soutěže Bohemians 1905. Fanoušci futsalu tento klub znají ještě jako Terasy Praha, a posléze Klokani Vršovice. Pod tímto názvem vloni vyhráli 2. ligu, a jako nováček vstupují do 1. ligy již jako Bohemians 1905. Ligová soutěž tak začíná atraktivním derby, což vzbudilo nejen obrovský zájem médií, ale i fanoušků. Vzhledem k velkému zájmu příznivců Bohemians o vstupenky pevně věříme, že se naši fanoušci vrátí z postupové cesty do Bělehradu včas, a vytvoří nám domácí bouřlivé prostředí.

Všechny fanoušky však musíme požádat, aby se zdrželi vhazování jakýchkoliv předmětů na hrací plochu, a nepoužívali žádnou pyrotechniku. Ta je v hale nebezpečná jak z důvodu vzniku požáru, ale také splodiny mohou poškodit zdraví hráčů i fanoušků. My však věříme, že všichni fanoušci jsou rozumní, a v zápase s Benagem se přesvědčili, že použít pyrotechniku v uzavřené hale skutečně nejde. Navíc by klub jistě nesl následky. I proto jsme přistoupili k určitým bezpečnostním opatřením.

Vstupenky se budou prodávat ještě před halou, příznivce Bohemians vyzýváme, aby do haly vstupovali a poté odcházeli po schodišti a balkónu již od konečné tramvaje, kde bude do jejich sektoru otevřen zvláštní vchod.

Těšíme se na výborné utkání v báječné atmosféře, kterou naši fanoušci jistě dokáží vytvořit!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700