Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 10.1.2011

fkerapack.cz - Velmi náročný program měl v posledních dnech mistrovský celek Chrudimi. Na sklonku minulého týdne porazil oba protivníky z památného jarního čtvrtfinále play-off, pražskou Slavii i brněnské Tango. ERA-PACK ukázal, proč v naší lize jen těžko hledá rovnocenného soupeře. "Mužstvo po vánočních svátcích trénovalo společně pouze jednou, jinak se hráči připravovali individuálně," řekl po utkání brazilský hrající trenér Cacau, který do utkání v hráčské roli zasáhl až ve druhém poločasu. "Ale i přes naší nerozehranost je myslím výsledek dobrý, Slavia má lepší tým, než jak napovídá tabulka."

Chrudim v utkání velmi dobře rozehrála první poločas, který vyhrála 4:0. “Bratři Marešové jsou ve výtečné fyzické kondici, diktovali tempo hry,“ chválil Cacau své svěřence. Hráli jsme jistě a sebevědomě dopředu.“ Ve druhém poločasu si sice domácí vybrali slabšíchvilky a Slavii tak umožnili snížit skóre, nakonec ale obhájce titulu dotáhl zápas k vítěznému výsledku 8:3.

V neděli pak na futsalisty ERA-PACKu čekala ligový dohrávka na palubovce Tanga Brno a diváci byli zvědaví, jak východočeský tým zvládne dvě těžká utkání v rozmezí několika desítek hodin. A mistr to zvládl velmi dobře. Na vedoucí gól Michala Mareše sice ještě dokázal odpovědět Srb Veljkovic, ale pak už převzali zápas do svých rukou hosté a za výhru 2:7 si odvážejí další tři body. "Je ještě vidět, že teprve pomalu začínáme s přípravou, forma by měla vyvrcholit v bojích play-off," říká chrudimský trenér Cacau.

Foto: Ivana Hošková

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700