Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 23.1.2011

Derby je vždy výjimečné utkání. Na podzim jsme se střetli s Bohemians na jejich půdě, a atmosféra byla báječná. Jen nižší kapacita haly zabránila ještě větší návštěvě. Sobotní odveta v Edenu se pak nesla v podobném duchu. Oba tábory fanoušků, a především ten náš "sešívaný", byly ozdobou utkání a vytvořily nezapomenutelnou atmosféru, kterou futsal pravděpodobně ještě nezažil. Škoda, že už není možné, aby tabulka dopadla tak, abychom se s vršovickým rivalem mohli střetnout v play-off. Navíc jsme v bouřlivém prostředí

dokázali zvítězit a připsat si tři body do ligové tabulky, které nás posunují z přímého pásma sestupových pozic.

Děkujeme tímto všem fanouškům a divákům, kteří nás přišli do haly povzbudit a podporovali nás celé utkání. Navíc slušně a bez excesů, čehož si velmi ceníme. Na tribuně v těsné blízkosti slavistického kotle seděly rodiny hráčů a funkcionářů klubu včetně malých dětí. Fandění a chorály fanoušků se jim moc líbily, pozdravují všechny slávisty a děkují z mimořádný zážitek, který hráči společně s fanoušky všem připravili. Utkání bylo ukázkou toho, jaká může být radost ze sportu, a dramatického utkání, a ukazuje že cesta je třeba v přímé komunikaci a soudržnosti a ne v použití zbytečné síly. Násilí rodí zase jen násilí.

Pevně věříme, že utkání se všem líbilo, a vše pozitivní co se během sobotního odpoledne stalo, bylo reklamou na slavistický futsal, která přivede na tribunu další diváky a fanoušky, kteří prozatím svoji cestu na futsal nenašli. Těm co nás již pravidelně podporují ještě jednou děkujeme, vážíme se že jste nás povzbuzovali i ve chvílích kdy se nedařilo dle našich představ.

Uvidíme se i v sobotu v Třinci? A další týden v Edenu proti Helasu Brno? Věříme že ano :) Držíme při sobě.

Slavia FOREVER!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700