Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 19.2.2011

Fcbalticflora.cz - Poslední kolo základní hrací části Jetbull Futsal Ligy zaválo Balticfloru Teplice na půdu Slavie Praha, která měla motivaci v podobě boje o co nejlepší umístění pro play-off. Vlci už před zápasem věděli, že skončí druzí a že neovlivní, na koho ve čtvrtfinále narazí. Nakonec vyhráli 6:3 a díky ostatním výsledkům se nakonec utkají s Torfem Pardubice. První duel by se měl hrát v Teplicích 4. března. V Edenu daly Teplice gól už v 18. vteřině, když se trefil Gui. Poněkud toporný brankář Knobloch na střelu nestačil reagovat. Za 20 vteřin už ale bylo vyrovnáno!

Holečkův pokus se dostal za Kalinova záda díky teči a začínalo se od znova. Ve 4. minutě strhl vedení na stranu Vlků opět Gui. V dalším průběhu utkání byly Teplice jasně lepším týmem. Míč držely na svých sálovkách a házenkářským způsobem dobývaly slávistickou obranu. Nutno dodat, že sešívaným chybělo několik hráčů, jejich síla proto nemohla být stoprocentní. Domácí tým spoléhal hlavně na rychlé protiútoky a také na podporu svých fanoušků, kterých však dorazilo do haly poměrně málo. V 14. minutě viděli vyrovnání. Únik Matějky zlikvidoval Kalina, odražený míč ale srazil nešťastně za jeho záda slávistického hráče tísnící Fábio. Slavii opět radost z vyrovnání dlouho nevydržela. Po rohovém kopu vrátil Balticfloře vedení Ricardo. Vzápětí pokořil Knoblocha nečekanou patičkou zády k brance Fábio, který tak napravil vlastní branku. Za stavu 4:2 pro Vlky se i skončil první poločas.

Po obrátce se hra vyrovnala. Slavia pomýšlela na vyrovnání, dopředu jí hnala hlavně touha nepotkat ve čtvrtfinále suverénní Chrudim. Tepličtí se nikam nehnaly, diváci tak viděli více méně poklidnou hru. Rušno začalo být až od 31. minuty. Po signálu se z gólu radoval Filip Kokeš. Tato radost měla opět ale pouze jepičí život. Leite nachytal Knoblocha na hruškách a Vlci opět vedli o dvě branky. Slavia se ještě pokusila o power-play a dotírala na branku Teplic. Tolstov však sebral míč Olivovi a do prázdné klece uzavřel skóre zajímavého zápasu. Sympaticky hrající Slavii zbyly oči pro pláč. Ve čtvrtfinále jí čeká souboj s Chrudimí.

Slavia Praha – Balticflora Teplice 3:6 (2:4)
Branky: 1. Holeček, 14. vlastní, 31. Kokeš – 1. a 4 Gui, 14. Ricardo, 15. Fábio, 33. Leite, 36. Tolstov.
Diváci: 300.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700