Autor: Chancefutsalliga.cz Foto: Ivana Hošková   Vloženo dne: 25.2.2016

V dohrávce 7. kola CHANCE futsal ligy přivítal ve středu večer FK ERA-PACK Chrudim pražskou Slavii. Před televizními kamerami nastříleli domácí svému soupeři podruhé během pár dnů deset branek a zvítězili 10:1. Zápas začal podle předpokladů. Chrudim si vytvořila tlak a ve 3. minutě si srazil nástřel Slováčka do vlastní brány Sedláček. V 6. minutě rozjel svůj gólostroj domácí Záruba, který přízemní ranou k tyči zvýšil na 2:0 pro ERA-PACK. Druhý gól přidal Záruba v 11. minutě, když se štěstím propálil Vahalu – 3:0. O minutu později předvedla Chrudim parádní akci, když Koudelka posunul na Slováčka a ten se nemýlil. Na 5:0 pro domácí zvýšil po parádní střele do šibenice Dentinho. Slavia byla zralá na ručník, zkusila power play a inkasovala pošesté: Záruba po přihrávce Felipeho zkompletoval hattrick. Minutu před přestávkou se sešívaní dočkali branky, když nástřel Míči usměrnil hlavou za Tonova záda Vejvoda.

Brankář Ton si spravil chuť ve 22. minutě, když střelou přes celé hřiště překvapil vyběhnutého Vahalu a dal svůj první gól v Chrudimi – 7:1. Za další minutu střílel domácí Koudelka a Vahala míč vyrazil pouze pro dobíhajícího Slováčka. Chrudim vedla o sedm branek. Ve 30. minutě vstřelila Chrudim devátý gól při power play soupeře – hattrick zkompletoval Matěj Slováček – 9:1. Desítky se domácí fanoušci dočkali ve 32. minutě a byl to gól speciální pro mladého střelce Zdržálka, který nastoupil za ERA-PACK poprvé. Chrudim nakonec zvítězila v televizním utkání 10:1.

Power play nám nevycházela, řekl Martin Brychta

„Vyhráli jsme zaslouženě,“ těšilo trenéra Chrudimi Jaroslava Bartuška. „Vytvořili jsme si krásné brankové příležitosti. Podařilo se nám dobře bránit power play Slavie a podařilo se nám ji několikrát potrestat. Z tohoto pohledu jsme odehráli velmi dobrý zápas,“ dodal domácí kouč.

Na opačné straně barikády byl slávistický trenér Martin Brychta: „Zápas se mi hodnotí špatně. Chtěli jsme uhrát lepší výsledek, než jsme uhráli. Nic na tom nemění ani náš jeden vstřelený gól. První půle se mi hodnotí lépe, co se týká našeho herního pojetí. I když power play nám ze začátku nevycházela, než si vše kluci uvědomili. Pak už to šlo hrát, ale musím říct, že jsme nehráli power play na góly, ale chtěli jsme držet míč, abychom domácí nepouštěli do šancí a tlaku.“

FK ERA-PACK Chrudim - SK Slavia Praha 10:1 (6:1)

Branky: 3. Sedláček (vla.), 6. Záruba (Felipe), 11. Záruba (Felipe), 12. Slováček (Koudelka), 15. Dentinho, 15. Záruba (Felipe), 22. Ton, 23. Slováček (Koudelka), 30. Slováček, 32. Zdržálek (Max) – 19. Vejvoda (Míča)
Karty: 7. Vejvoda (SLA)
FK ERA-PACK Chrudim: Ton (Žďánský) – Záruba, Max, Koudelka, Dentinho, Kovács, Zdržálek, Rodrigo, Slováček, Felipe
SK Slavia Praha: Vahala (Bartůněk) – Nguyen, Novotný, Sedláček, Kiliján, Borkovec, Míča, Hrdina, Matějka, Vejvoda
Rozhodčí: Slanina, Vomastek – Kliner

Záznam na webu České televize zde!

Foto: Ivana Hošková

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700