Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 5.8.2020

„Budeme pokračovat v tom, na čem jsme začali pracovat na soustředění v Perštejně – na rychlosti a dynamice. Chci, abyste do každého cvičení šli naprosto stoprocentně, jinak to nemá žádný smysl,“ přivítal trenér David Filinger své svěřence v úterý večer na první tréninkové jednotce v domovské hale v Edenu. Letní příprava slávistických futsalistů se tak dostala do své druhé fáze.

Už od úvodu si vzal stranou tři gólmany Jana Žežulku, Adama Vondráčka a Martina Karpiaka trenér brankářů Mario Vozár. „Hrál jsem s ním i proti němu, nikdy nebylo snadné mu dát gól, jsem rád, že se bude našim brankářům speciálně věnovat,“ dodal k tomu Filinger. 

„Máme tři mladé talentované brankáře, kteří mají obrovský potenciál. Proto jim chceme zajistit možnost speciálního tréninku připraveného přímo pro ně. Mario má spoustu velice cenných zkušeností, které jim může předat,“ dodal k tomu sportovní ředitel Tomáš Matějka.

Do tréninku v Edenu se už zapojily také všechny nové posily – Daniel, Filip Vaktor a dva testovaní Španělé Jordi Mayor a Aleix Navarro. Na práci s míčem došlo až v závěru tréninku, kdy si všichni zastříleli na trojici gólmanů. Ti byli tak dobře ze svého speciálního tréninku připravení, že v závěrečném miniturnaji tří týmů k vidění moc branek nebylo.

Po tréninku pak čekalo na futsalisty ještě jedno překvapení, když dostali malé dárky z Japonska od Soshiho Ogaty, který byl v klubu v minulé sezoně na tréninkové stáži.

Příprava už bude pokračovat v Praze, kromě haly také v posilovně a na písku pro plážový volejbal. První přípravné utkání odehrají 14. srpna proti Liberci.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700