Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 23.8.2020

Slavia sehrála v neděli další přípravné utkání, ve kterém změřila síly s Démony Česká Lípa. Domácí hráči šli do vedení ve třetí minutě, kdy se prosadil Daniel, stejný hráč v patnácté minutě připravil snadné zakončení pro Aleixe Navarra a Slavia vedla o dvě branky, O minutu později ale Fichtner využil jednu ze šancí hostí a snížil. Sešívaní měli v prvním poločase další možnosti ke vstřelení branek, ve třech dobrých situacích byl Brychta, dvakrát se nepodařilo přesně zakončit ani Leovskému.

Po přestávce trenér David Filinger nasadil mládé hráče Hrušku, Plíška a Situ, Hruška zvýšil na tři jedna a trefil se tak v obou domácích přípravných duelech, pak oba týmy další šance neproměnily. Slavia nasbírala pět faulů, proto se dohrával zápas především opatrně v obraně. Dvě minuty před koncem nasbírali pět faulů také hosté. V poslední minutě upravil konečný výsledek Záruba.

Do utkání nezasáhl kvůli drobným zdravotním problémům Vaktor, v brzké době by se ale měl znovu zapojit do tréninku.

V úterý čeká slávisty vstup do Poháru SFČR, od 19:15 nastoupí proti týmu J+S Praha.

Komentáře po utkání:

Karel Kruliš (trenér Démonů):
"Slavia byla lepší v prvním poločase, byla víc na míči, my jsme se snažili víc bránit, pak jsme se dostali do tempa a zápas byl více vyrovnaný. Celkově to byla dobrá příprava. Je škoda, že jsme nedali své šance, proti takovému soupeři se musí proměňovat o to víc."

Jan Homola (kapitán Slavia): "Zápas se nám celkově povedl. Zase se nám ukázala spousta nových věcí, některé, co jsme si mysleli, že fungují, nefungovaly, jiné zase začaly fungovat. Zkoušeli jsme další varianty čtveřic, což není zase tak jednoduché, ale od toho tyto zápasy jsou. Věřím, že do sezony se vše odladí a nachystá tak, jak má."

Slavia Praha - Česká Lípa 4:1 (2:1)
Branky:
3. Daniel (Leovski), 15. Aleix Navarro (Daniel), 22. Hruška (Mayor), 40. Záruba (Jošt) - 16. Fichtner
Slavia: Vondráček (Karpiak, Žežulka) - Homola, Záruba, Brychta, Jošt, Křemen, Leovski, Sláma, Daniel, Hruška, Jordi Mayor, Aleix Navarro, Sita, Plíšek
Démoni Česká Lípa: Mareš (Kirov) - Rott, Fichtner, Caizl, Havrda, Mančal, Abrhám, Klimt, Bialek, Bužík, Zapletal, Bejda.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700