Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 28.8.2020

Slávisté mají za sebou generálku proti Svarogu Teplice, ve které svému soupeři podlehli 2:5. Na turnaji Svarog Open nakonec odehráli jenom jedno utkání, protože kvůli bezpečnostním opatřením došlo k úpravě programu.

Hlavně v prvním poločase se hrál v Teplicích hodně kvalitní futsal, v úvodu se prosadil přesnou střelou Claudinho, který pak přidal tvrdou ránou také druhou branku Swarogu. Slávisté si rovněž vypracovali svoje šance, Leovskimu a Zárubovi se ale nepodařilo překonat brankáře Hůlu. V 15. minutě se to ale už povedlo Leovskému, který si naběhl na přesnou rozehrávku Záruby z rohového kopu. Druhou branku sešívaných přidal Daniel nádhernou střelou z dálky, před tím ale Cesar po chybě ve slávistické rozehrávce přidal třetí gól domácích.

Po přestávce dlouho držel Adam Vondráček čisté konto, nakonec inkasoval až po kontru do otevřené obrany, kterému předcházel hodně sporný zákrok na Zárubu. Skóre uzavřeli domácí hráči při slávistické power-play. Do utkání naskočili také mladící Hruška a Plíšek. 

Komentáře po utkání:

David Filinger (Slavia): "Výsledkově nám to nevyšlo, ale je to stále jenom příprava. Byl jsem spokojený s prvním poločasem, s druhým už ne. Našel jsem tam spoustu chyb, byl to těžký zápas, přesto individuálních chyb bylo strašně moc, ty se nám v tomto zápase vymstily. V úvodu nám chyběla agresivita, nebyli jsme na špičkách, ale do toho se ještě určitě dostaneme."

Jan Křemen (Slavia): "
Prohráli jsme, spokojení být nemůžeme, první poločas byl z naší strany dobrý, byli jsme ve hře lepší, ale nedali jsme branky. To oni vystřelili na branku snad třikrát a dali tři branky. Musíme se ještě v tomhle určitě zlepšit."

Michal Hůla (Teplice): "Byl to těžký zápas, po půl roce jsme narazili na opravdu kvalitní tým, při vší úctě k předchozím soupeřům. Byl to dobrý zápas, my jsme dali víc gólů a vyhráli. Docela jsem si zachytal, jsem za to rád."

Svarog Teplice - Slavia Praha 5:2 (3:2)
Branky:
1. a 11. Claudinho,16. Cesar, 31. Paulinho, 39. Tato - 15. Leovski, 17. Daniel
Slavia: Karpiak (Vondráček) - Daniel, Leovski, Záruba, Brychta, Vaktor, Jošt, Hruška, Sláma, Plíšek, Křemen
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700