Vloženo dne: 23.11.2011

Hala na Harcově není pro ligová utkání úplně ideální, vůbec si nedokážeme představit co by se dělo, kdyby do Liberce opravdu dorazila početná skupina fanoušků, která se dle našich informací na utkání chystala. Návštěva však byla i tak velmi slušná, ochoz haly byl zaplněn. My jsme díky pozdním příchodům na sraz odjezdu vyrazili s velkým zpožděním, takže jsme v místě utkání byli až 30 minut před výkopem. Nedostatečné rozvičení, zapříčiněné i tím, že halu až chvíli před výkopem opouštěli horolezci cvičící na třetině hřiště,  a aklimatizace se jakoby projevila i na našem výkonu. Málo pohybu, špatný výběr místa, nepřesná rozehrávka a tradičně bez střelby. Tak vypadal z naší strany úvod utkání. Naštěstí ani soupeř, v jehož dresu se objevil opět Pavel Runt, a především hvězda libereckého fotbalu Jiří Štajner neměl svůj den. Právě jen Jiří Štajner, ke kterému jsme v úvodu přistupovali s až příliš velkým respektem, občas zamotal naší obraně hlavu, avšak bez přesnějšího zakončení. Po deseti minutách se začala projevovat naše převaha, vypracovali jsme si tradičně několik velkých gólových příležitostí, ovšem se slabounkým zakončením a tudíž bez gólového efektu. A tak se osmělil i soupeř, kterému jsme však šance připravovali především my, svými fatálními chybami, nepřesnou rozehrávkou, a nekoncentrovaností při vlastní hře. Naštěstí byli i renomovaní střelci v libereckém týmu svými šancemi tak zaskočení, že dvakrát z blízka přestřelili prázdnou Knoblochovu bránu. Poté co jsme přežili krušné chvíle jsme na konci poločasu po přeskupení našich řad vynuceném zraněním Wojnara dvakrát udeřili. Fichtner chytře narazil Rottovi, který se podél vybíhajícího brankáře trefil poprvé. Vzápětí nám vyšel signál po rohovém kopu, a Rott se radoval podruhé. V závěru jsme po naší vlastní standardní situaci přežili dvě velké šance soupeře, a šlo se do šaten.

Druhé dějství jsme opět zahájili sérií nepřesností. K potvrzení vítězství zavelel typickým únikem Oliva, který zakončil střelou těsně vedle. Pak však přišla velmi pohledná akce založená až u našeho brankoviště Rottem, který si sám naběhl do zakončení a završil svů hattrick. Soupeř se rozhodl hrát power-play, kterou však evidentně neměl příliš nacvičenou. A tak jsme trestali. Nejprve se trefil Matějka poté co dovezli s Rottem míč až k brance soupeře, následně Oliva trefil přes celé hřiště. Utkání se poté již spíše dohrávalo. Skóre navýšil opět Matějka po spolupráci s Hrdinou, a skóre uzavřel opět Rott z 10m kopu, ke kterému se trochu netradičně, ale jako střelec dne, postavil.


Andy Liberec - SK Slavia Praha 0:7 (0:2)
Branky: 18.Rott (Blabla), 18.Rott (Fichtner), 24. Rott (Blabla), 26. Matějka (Rott), 29.Oliva, 37. Matějka (Hrdina), 39.Rott 10 m kop
Slavia: Knobloch, Krajč - Matějka, Oliva, Hrdina, Wojnar - Šafránek, Fichtner, Rott, Havrda - Blabla, Kamas.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700