Vloženo dne: 5.6.2019

Náš rezervní tým složený téměř výhradně z hráčů juniorských týmů U-19 a U-17 a tedy bezkonkurenčně nejmladší tým nejvyšší pražské futsalové ligy, navázal v Pražském přeboru, čtvrté nejvyšší futsalové soutěži, na loňské vítězství. V těsném souboji o jediný bod udržel vedení v tabulce před PedF Praha, obhájil vítězství v soutěži a stal se opětovně Mistrem Prahy! Rezervní tým tak navázal na úspěch mužstva v kategorii U-17, které se stalo Mistrem České republiky. Gratulujume a děkujeme za vynikající reprezentaci našeho klubu.

Variant pokračování v příštím soutěžním ročníku je hned několik, jedno je ale jisté. V Pražském přeboru se Slavia opět představí a bude usilovat o hattrick. Zda to bude jako SK Slavia Praha "C", neboť u "B" týmu je jednou z variant účast ve 2. lize Západ, aby jsme naše mladíky co nejvíce herně vytěžovali a přibližovali je "dospělému" futsalu, se teprve uvidí v nejbližších dnech.

Velké poděkování za sezónu zaslouží nejen hráči, ale i realizační tým, v čele se Zdeňkem Sitou st. a trenérem Janem Homolou, ve kterém roste českému futsalu velký trenérský potenciál.

Výsledky B týmu naleznete zde!


 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700