Autor: Jan Šimon   Vloženo dne: 9.4.2014

Výsledek vůbec neodpovídá poměru sil na hřišti. V první půli zcela vyrovnané utkání, ale Slavia byla produktivnější. Po přestávce naprosto vyvrcholila střelecká smůla PedF, kteří by nedali gól, ani kdyby se hrálo do půlnoci – 4x nastřelili konstrukci branky a navíc Slavii skvěle zachytal brankář Pytloun. Ten svůj výkon ještě podpořil 3 asistencemi. Zvláště dva slepené góly podle scénáře: výhoz Pytlouna, Vejvoda střílí branku, zasadily soupeři smrtící úder. Po šesté brance se PedF zlomili a na hřišti už bylo jen jedno mužstvo.

Po třech prohraných, a z toho dvou velice nepovedených utkáních, jsme opět naplno bodovali. Od začátku utkání bylo zjevné, kdo bude diktovat tempo a styl hry. Drželi jsme na svých sálovkách míč, tak jak jsme si před utkáním řekli a po dvou rychlých brankách v úvodu utkání jsme se herně uklidnili. Zápas se hrál z obou stran velice korektně, a oba tentokrát velice přesní, pan a paní rozhodčí, takřka neměli žádnou zásadní práci. Určitě je na místě, poděkovat i soupeři, za fér hru, se kterou mají naši soupeři často problém a neunáší průběh utkání s často velice mladým týmem naší rezervy.

Druhý poločas se odehrával plně v naší režii. Soupeř se sice snažil napadat naši rozehrávku už od naší branky, ale s tímto jsme si nadmíru dobře poradili. Přestože to není u mě zvykem, je třeba napsat, že druhé dějství se proměnilo ve střelecký koncert dua Vejvoda, Šimon. Oba se blýskli třemi brankami a nutno poznamenat, že to nebyli náhodné či jinak ušmudlané střely.

Vše se odehrálo po akcích, které snesou přísná měřítka a nelze ani zapomenout na brankáře Jardu Pytlouna, který si připsal tři asistence. Neznamená to, že by ostatní hráli špatně nebo se snad nesnažili, ale v tomto večeru zůstali ve stínu těchto tří zmíněných hráčů.

Závěrem je třeba poděkovat všem hráčům, nejen za nasazení, ale tentokrát i za plnění taktických pokynů, jak před, tak i během zápasu.

PedF Praha FT A – SK Slavia Praha B 1 : 9 (1:3)
Rozhodčí : Černý, Navrátilová

PED : Kreisinger – Klamt, Kysela, Matura, Novák, P. Valenta, Pártl
SLA : J. Pytloun – Vejvoda, Šimon, Dvořák, Gabčo, Žampa, Pečeňa

Branky: 5´- 0:1 – Žampa, 7´- 0:2 – Šimon (Žampa), 9´- 1:2 – Pártl (Klamt), 24´- 1:3 – Pečeňa (Dvořák), 31´- 1:4 – Vejvoda (Pytloun), 32´- 1:5 – Vejvoda (Pytloun), 38´- 1:6 – Šimon (Gabčo), 40´- 1:7 – Šimon (Pytloun), 41´- 1:8 – vlastní, 44´- 1:9 – Vejvoda (Šimon)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700