Vloženo dne: 1.10.2016

DERBY JE TADY! Středeční derby mezi naším klubem SK Slavia a AC Sparta bude tradičně svátkem a zcela výjimečným utkáním. Bezpochyby tím nejvýjimečnějším v celé futsalové lize. Jak sportovními výkony, tak atmosférou v hledišti, které bude mimořádně zaplněno. Tomu budou odpovídat i mimořádná bezpečnostní opatření.

Prosíme diváky, aby se dostavili s dostatečným předstihem. Vchody do sportovní haly mají pouze omezenou kapacitu, a vzhledem k tomu, že v rámci bezpečnostních opatření budou u vchodů prováděny důkladné osobní prohlídky, hrozí fronty a zdlouhavější proces než se každý do haly dostanete. Do haly nebudou vpuštěni fanoušci v podnapilém stavu.

Vstupy budou otevřeny již od 17:30hodin.

Pro fanoušky našeho klubu je určen tradiční vstup přes vestibul u bývalé restaurace Paluba, tedy nad vestibulem plaveckého stadionu.

Pro fanoušky Sparty je určen vstup od konečné tramvaje, z ochozu, na který se vstupuje již u křižovatky ulic Vladivostocká a Na hroudě.

Pevně věříme, že všichni fanoušci chápou nemožnost použití jakékoliv pyrotechniky. Její použití je přísně zakázáno! Především by byla ohrožena bezpečnost všech osob v hale, zároveň by nebylo možné sportovní klání dokončit na hřišti. Sportovní hala není otevřený fotbalový stadion.

Dále upozorňujeme na nutnost dodržování Návštěvního řádu haly. Přečíst jej můžete ZDE! Mimo zmíněné pyrotechniky je přísný zákaz vnášení jakýchkoliv nebezpečných předmětů, včetně skleněných nádob.

Předměty, které souvisí s připravovaným choreem, ale mohly by být vyhodnoceny jako nebezpečné, je nutné konzultovat s pořadatelem. Fanouškům, kteří chtějí maximálně a zcela sportovně podpořit svůj klub, vyjdeme vstříc v nejvyšší možné míře.

Zároveň vyzýváme fanoušky, aby se zdrželi jakéhokoliv nesportovního povzbuzování, včetně témat souvisejících s politikou, nebo náboženstvím.

Děkujeme za pochopení, a věříme, že se celé utkání odehraje ve vynikající atmosféře sportovního povzbuzování, bez zbytečných excesů.

Článek k předprodeji vstupenek čtěte zde!

SK Slavia Praha - AC Sparta Praha
Středa 5.10, 19:00 hodin
Sportovní hala Slavia, Praha 10, Vladivostocká 1460/10
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700