Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 17.1.2019

V sobotu 19. ledna budou mít slávističtí fanoušci znovu možnost podpořit červenobílé barvy na dvou frontách. Na hokejový zápas s Motorem České Budějovice navazuje futsalové utkání s FTZS Liberec, které má výkop v 18 hodin. Majitelé permanentek na hokejovou i fotbalovou Slavii mají vstup zdarma!

Slávisté na konci září v prvním souboji s nováčkem soutěže Libercem uspěli, když na severu Čech nastříleli deset branek. Soupeře budou chtít samozřejmě přehrát i v domácí hale v Edenu.

„V Liberci jsme obranu soupeře dokázali překonat hned v úvodu zápasu a nastříleli jsme potřebné góly. Zápas se tak odehrával v naší režii a houževnatého soupeře jsme měli pod kontrolou. Prezentovali se spíše fotbalovým stylem hry a my jsme toho dokázali ve druhém poločase využít a do otevřené obrany jsme nastříleli další branky. Tvrdé střely z dálky dokázal Marek Karpiak pochytat, a tak jsme odjeli z Liberce s vysokým vítězstvím,“ zavzpomínal na první duel slovenský reprezentant Martin Směřička.

„Liberec už ve VARTA futsal lize nasbíral zkušenosti, proto čekám, že se bude prezentovat kvalitnější a hlavně futsalovější hrou. Na druhou stranu, my hrajeme doma a to nám spolu s naším postavením v tabulce přikazuje diktovat tempo hry a zvítězit. Bude opět důležité zachytit úvod zápasu a nastřílet rychlé branky. Doufám, že budeme zápas mít pod kontrolou a po prohraném derby si trochu zlepšíme náladu a připíšeme si do tabulky tři body,“ dodává.

Trenér hostů Michael Vacek stanovil před sobotní cestou do hlavního města jasný úkol. V sobotu nás čeká další utkání s týmem z horní poloviny tabulky. My se budeme snažit zlepšit defenzívu oproti zápasu se Spartou a nedostat tolik branek. Samozřejmě chceme využít každé možnosti k ofenzivním výpadům a ohrožení branky soupeře.“

Liberec je před zápasem v Edenu na devátém místě tabulky s deseti body.

Výkop utkání je v 18 hodin – přijďte Slavii znovu povzbudit a pomoci ji potvrdit roli favorita. Připraveno je znovu losování vstupenek o hodnotné ceny!

Vyhraj vstupenky na zápas Slavia - Genk!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700