Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 12.3.2024

Kapitán futsalové Slavie Jan Homola věří, že fanoušci přijmou pozvání na první důležitý zápas čtvrtfinále play-off a po nedělním fotbalovém zápase Slavie s Libercem dorazí také do sportovní haly podpořit červenobílé barvy.

"Chtěl bych pozvat všechny slávistické fanoušky na první utkání play-off. Nejlepší zápasy play-off jsme vždy odehráli před zaplněnou halou a já doufám, že také letošní play-off nebude výjimkou. Zápas je v ideálním čase ihned po fotbalovém zápasu, takže věřím že si prodloužíte nedělní sešívaný den. Potřebujeme Vás k prvnímu kroku za postupem!" vzkazuje zkušený slávistický futsalista, který v Edenu historicky nasbíral největší počet ligových startů v červenobílém dresu.

Dá se očekávat, že soupeř z Chomutova přiveze svůj početný fanklub. Je také pravděpodobné, že střetnutí na palubovce Baníku se budou hrát před naprosto zaplněnou chomutovskou halou. Prosíme všechny fanoušky, aby slávistickým futsalistům pomohli ambiciozního soupeře zdolat. Podle výsledků závěrečných kol by se mohlo zdát, že si Chomutov Slavii jako soupeře vybral. Pojďme mu společně ukázat, že se měl v boji o páté místo snažit víc a Slavii se vyhnout!

Pojďme do toho společně! V neděli po fotbale na futsal! Výkop prvního čtvrtfinále je od 17:45, ideální čas po přechod z Fortuna Arény. Těšíme se na každého fanouška!

I takto to může na Slavii vypadat:

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700