Vloženo dne: 20.3.2012

BOJ O PLAY-OFF! Přímý souboj o elitní osmičku SK Slavia Praha - SAT-AN Kladno přinese poslední kolo základní části nejvyšší futsalové soutěže, které má jednotný výkop, pátek 23.3.2012 od 20:00 hodin. A oba kluby chtějí vyhrát. Ve hře je totiž nejen osmé, ale i sedmé místo, které znamená souboj s Tangem Brno. Konečné pořadí ovlivní i souboj Pardubic se Zručí nad Sázavou, kde jsme domácímu Benagu zbytečně podlehli minulý týden 4:2.

Kladenský tým podporuje široká skupina aktivních fandících příznivců, kteří přicestují s mužstvem i na tento zápas. Pevně věříme, že nás naši fanoušci nenechají hrát v nepřátelském prostředí v domácí hale, a přijdou povzbudit naše mužstvo, tak jako tomu bylo v posledních domácích zápasech. Naše utkání téměř přímo navazuje na hokejové utkání HC Slavia - Litvínov, které začíná ve vedlejší hokejové hale v Edenu v 18:00 hodin. Vstupenka z tohoto hokejového utkání platí i na futsal. A i když předpokládáme, že fanoušci dorazí do haly až v průběhu prvního poločasu, doufáme že vytvoří našemu mužstvu důstojné domácí prostředí. Pro ty co půjdou rovnou na futsal, a měli by problém se vstupným, opět platí možnost situaci vyřešit prostřednictvím e-mailu slavia@slaviafutsal.cz.

Fanoušky bychom rádi znovu upozotnili na to, že ve sportovní hale je zákázáno používání pyrotechniky. V uzavřeném prostoru sportovní haly plné hořlavých materiálů ohrožuje zdraví i život hráčů i fanoušků.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700