Vloženo dne: 20.9.2012

Každé DERBY je v podstatě malým svátkem. Ve futsalové lize se budou hrát v letošní sezóně dvě, brněnské mezi Helasem a Tangem, a to naše pražské. Účastníky CHANCE futsal ligy jsou tradiční pražští rivalové, SK Slavia a Bohemians 1905. A již v pátek se střetnou poprvé, tentokrát v našem sešívaném domácím prostředí ve sportovní hale Slavia v Edenu. Pozdní večerní výkop ve 20:45 hodin byl zvolen tak, aby byl v návaznosti na fotbalové derby Dukla - SK Slavia, které se na Julisce mělo hrát od 18:00 hodin. Později však bylo přesunuto na neděli. Výkop "našeho" derby zůstal v platnosti, byť jsme zvažovali posunutí, jelikož v 18:00 hodin začíná v O2 Aréně hokejové utkání HC Slavia - Litvínov, a my chceme i hokejovým fandům umožnit, aby mohli na futsalovou bitvu o "krále Prahy" přijet, a povzbudit i náš tým.

Je všeobecně známo, že si našich fanoušků velmi vážíme, a snažíme se vylepšovat vše co je v našich skromných silách, aby na futsal chodili rádi. Nyní se podařilo vyjednat příjemné překvapení v podobě točeného piva za 20,-Kč, které se bude podávat ve vestibulu restaurace Paluba, u vchodu do sportovní haly pro příznivce domácích, což doufáme fanoušci ocení. Restaurace Paluba zároveň nabídne k prodeji "nízkotučnou" Party Vodku, jejíž "voltáž" odpovídá povoleným parametrům stále vyhlášeného zákazu prodeje alkoholu.

Pevně věříme, že fanoušci budou mít na paměti to, že je zakázána pyrotechnika, je třeba se řídit Provozním řádem haly, a nezpůsobí svému domácímu klubu obtíže, které by znamenaly finanční postih.

Velmi se těšíme na vaše sportovní povzbuzování a věříme, že DERBY bude naše!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700