Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 21.5.2015

Finálová série play off CHANCE futsal ligy 2014/2015 přinesla další fantastický zápas. Ve čtvrtek se hrálo na palubovce Chrudimi a domácí futsalisté dokázali odčinit Teplicím porážku z prvního klání. ERA-PACK zvítězil 2:1 po prodloužení.

Chrudim vstoupila do zápasu famózně. Od začátku svého soupeře přehrávala a prakticky celý první poločas Severočechy k ničemu nepustila. Svou převahu však domácí ERA-PACK zúročil pouze jednou brankou. V 8. minutě dostal před bránu přihrávku Rodrigo od Felipeho, obešel brankáře Jeronima a pohodlně skóroval – 1:0.

Ve druhém poločase zvýšili hosté aktivitu a na straně Chrudimi se hrálo více opatrně. Tepličtí se dočkali vyrovnání ve 28. minutě, kdy Giva vysunul do strany Alberta a ten se trefil přesně křížnou ranou na zadní tyč Tonovy brány – 1:1. Závěr druhé půle byl hodně dramatický. Šance na rozhodnutí se zrodily a obou stranách, ale stejně jako v prvním finálovém střetnutí se šlo do prodloužení.

Po dvou minutách měla Chrudim velkou šanci. Teplice pošesté faulovaly, ale desítku Michala Mareše skvělý Jeronimo vyrazil. Poslední minuta prvního prodloužení přinesla velké emoce. Marcelo byl sražen, ale píšťalka sudího zůstala němá. Toho využil domácí Roman Mareš a z brejku trefil parádního „angličana“ – 2:1.

Teplice si ve druhém prodloužení vytvořily tlak i díky power play, ale po Kovácsově ruce mohl ERA-PACK rozhodnout z další dlouhé penalty, jenže Felipeho pokus opět Jeronimo chytil. Ve strhujícím závěru mohl vyrovnat Giva, ale Ton ho z bezprostřední blízkosti vychytal. Chrudim tak vyrovnala finálovou sérii na 1:1.

FK ERA-PACK Chrudim – FC Balticflora Teplice 2:1 pp (1:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 8. Rodrigo (Felipe), 45. R. Mareš – 28. Alberto (Giva). Rozhodčí: Honěk – Markovský. ŽK: Alvarito, R. Mareš – Emerson, Giva, Jeronimo. Diváci: 550. Stav série: 1:1. Příští zápas: Teplice – Chrudim (čtvrtek 28. května, 20:00).

Chrudim: Ton (Žďánský) – Koudelka, Chmelík, M. Mareš, R. Mareš, Max, Dentinho, Kilmer, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe. Trenér Jaroslav Bartušek.

Teplice: Jeronimo (Kalina, Krišal) – Sláma, Marcio, Holý, Sidnei, Kovács, Novotný, Giva, Salák, Alberto, Marcelo, Emerson. Hrající trenér Giva.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700