Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 5.6.2015

I když sezóna před několika dny skončila, managementy klubů si neodpočinou. Už tuto sobotu se totiž zástupci účastníků nejvyšší soutěže sejdou v Praze, kde je čeká Licenční řízení a také Grémium, na kterém se budou ladit detaily příštího ročníku soutěže.

Akce se zúčastní nejen tradiční účastníci soutěže, ale také zástupci obou nováčků, brněnského Agromeli a plzeňského Indossu. Jedním z hlavních témat bude diskuse o tom, kdy začne prvním kolem příští sezóna nejvyšší soutěže, jejímž partnerem by podle zatím neoficiálních informací měla být opět sázková společnost Chance.

Očekávají se také debaty na téma marketing a propagace futsalu, program je ale poměrně obsáhlým materiálem, zahrnujícím řadu témat. Jedním ze zajímavých bude zvažovaná možnost zavedení play-out v nejvyšší soutěži od příští sezóny, k čemuž se budou ligové kluby mj. vyjadřovat. A jako tradičně dojde při tomto červnovém sezení k rozlosování nejvyšší soutěže a to i v juniorských kategoriích.

Grémium premiérově povede Daniel Kolman, který byl kluby zvolen jako náhrada za odstoupivšího předsedu Grémia klubů 1. ligy futsalu Milana Vicha. Samozřejmostí je i účast členů vedení futsalu v čele s předsedou KF Otakarem Mestekem (na snímku). Začátek je v 13:00 hod. poté, co všechny kluby absolvují v sídle FAČR na pražském Strahově licenční řízení před sezónou 2015/2016.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700