Vloženo dne: 3.9.2015

Šokující informaci zveřejnilo vedení Balticflory Teplice na klubovém webu a zároveň ji odeslalo směrem k vedení futsalu. Klub se nezúčastní nejvyšší soutěže v příští sezóně a podle regulí může naskočit jen do nejnižší soutěže v regionu. Protože liga startuje již za týden, urychleně se hledá řešení situace.

Náš klub je ve věci přímo zainteresován, neboť měl v pátek 11.9 odehrát 1. kolo právě na půdě Teplic. Je jasné, že to se neuskuteční.

Dle posledních informací bude náhradním účastníkem druhý klub 2. ligy Západ Démoni Česká Lípa.

Prohlášení vedení Balticflory na klubovém webu:

Jménem našeho futsalového klubu, s velkým politováním, musíme touto cestou vedení Komise futsalu FA ČR a dalším s tímto spojeným funkcionářům FA ČR a dále široké veřejnosti oznámit, že náš klub – tým FC Balticlora „A“ , bohužel nenastoupí do letošní sezóny nejvyšší soutěže Chance futsal ligy 2015/2016 a z této soutěže odstupuje.

Chápeme vzniklé problematické souvislosti a s tímto vzniklé problémy ve všech směrech, v rámci již rozlosované soutěže, ale k našemu rozhodnutí došlo náhle v těchto dnech, a to v důsledku vážných osobních a pracovních problému v řadách vedení našeho klubu, kde vzhledem k těmto okolnostem se vedení nemůže věnovat svému klubovému poslání, kdy i v neposlední řadě nás k tomuto rozhodnutí vedla svízelná finanční situace našeho klubu. Ačkoliv liga začíná již ta týden, naše rozhodnutí jsme museli příjmout takto nečekaně a náhle.

Nemáme jinou možnost než odstoupit z této soutěže, ve které jsme se snažili celých sedm let posílit futsalovou základnu v naší republice a kvalitu naší vrcholové soutěže, což se nám možná podařilo, posouzeno naším pohledem, ale i pohledem široké veřejnosti a pro propagaci českého futsalu jsme udělali mnoho i v zahraničí.

Omlouváme se tímto všem funkcionářům FA ČR, všem našim hráčům a funkcionářům klubu, ostatním klubům naší celé „futsalové rodiny“ a zároveň všem naším věrným a skalním fanouškům, kteří nás po celou dobu podporovali, jak v dobrých, tak i špatných časech.

Bohužel naše důvody pokládáme za velice osobní a nechceme je dále veřejně ventilovat, ale slibujeme, že uděláme vše proto, abychom opětovně další sezónu mohli v naší futsalové práci pokračovat.

Po tuto dobu se účastníme všech nižších soutěží ve všech kategoriích, ve kterých náš klub je registrován.

Michail Žák – předseda v.r.

Radek Turišin – sekretář v.r.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700