Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 18.8.2016

Na středu 7. září se chystá velmi zajímavá akce pro futsalové kluby nejvyšších soutěží. Komise futsalu realizuje nápad PR manažera futsalové Slavie Ondřeje Zlámala uspořádat seminář, který se svým obsahem pokusí klubům poradit na téma Public relations. A obsah semináře bude velmi zajímavý!

Občas se futsalovým klubům dostává kritiky za to, že v oblasti PR většinou pokulhávají; a to zejména v oblasti webové prezentace. Ale ani na sociálních sítích to není žádná sláva - čest několika výjimkám! Nyní však přichází šance poslechnout si odborníky na toto téma a využít jejich rad!

Pro ligové kluby (z 1. i 2. ligy!) se totiž chystá na středu 7. září 2016 od 18:00 hod. v hotelu Tři věžičky (nedaleko dálnice D1 u Jihlavy) seminář na téma PR futsalových klubů. Přednášejícími budou odborníci na toto téma, kteří se s hosty podělí o své zkušenosti např. na téma komunikace na klubových webech, na sociálních sítích i něco o obecné klubové propagaci. Hovořit se bude rovněž o spolupráci s televizemi. Bude možnost vyslechnout si informace o nových trendech v této problematice, a protože letošní léto ukazuje, že webová klubová scéna poněkud ožívá, jistě přednášky padnou na úrodnou půdu.

"Tuto akci plánujeme poměrně dlouho a nebylo lehké sladit termíny pozvaných hostů, které lze označit za opravdové oborníky," řekl k pořádání akce PR manažer futsalu Michal Pavlík. "Pro kluby bude velmi přínosné, pokud si vyslechnou informace od zajímavých hostů, kteří jsou v této problematice profesionálové. Ať už je to Ondřej Zlámal, bývalý tiskový mluvčí fotbalové Slavie a dnes reportér UEFA.com, nebo Tomáš Lachman, komentátor futsalových přenosů ČT. Program otevře speciální host, kterým bude Roman Urbář, manažer marketingu a medializace Unie českého florbalu," přiblížil Pavlík hosty semináře. A pochopitelně se sám ujme role jednoho z přednášejících.

Pro které pozice v klubech je tento seminář určený? Primárně ne pro prezidenty klubů, obsah je totiž "šitý na tělo" lidem, kteří se v jednotlivých klubech starají o propagaci, webové stránky, sociální sítě či jiné formy komunikace s fanoušky. Zkrátka pro PR :-) Organizátoři věří, že zájem o účast bude velká, i díky tomu, že jde o novinku, kterou náš futsal zatím pro své kluby nepořádal. "Účast pro kluby 1. i 2. ligy je povinná, nicméně nechceme, aby sem kluby jely z povinnosti. Nabízíme zajímavý obsah, který může klubům pomoci optimalizovat jejich vynaložené úsilí v oblasti PR," upozorňuje Michal Pavlík.

V těchto dnech kluby potvrzují účast na této akci, která je jim doslova šitá na míru. Doufáme, že účast bude bohatá a program splní vysoká očekávání!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700