Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 31.8.2016

Již za necelý týden, ve středu 7.9.2016, bude pro kluby 1. a 2. ligy futsalu připraven premiérový PR seminář. Jednou z jeho hlavních hvězd bude Ondřej Zlámal, bývalý tiskový mluvčí fotbalové Slavie, který aktuálně zastává post PR manažera u Slavie futsalové.

O prvním PR semináři pro futsalové kluby, který proběhne příští týden, jsme psali. Také jsme informovali, že s nápadem uspořádat tuto akci přišel Ondřej Zlámal, v českém mediálně-sportovním prostředí známá osobnost. Bývalý tiskový mluvčí fotbalové Slavie, který v současné době pracuje pro UEFA a s PR vypomáhá i u "sešívaných" futsalistů.

Realizaci PR semináře pro futsalové kluby považuje za důležitý krok. "Je dobře, že sejdou lidé, kteří pracují na propagaci futsalu. Seznámí se s ostatními a podělí se o své zkušenosti a nápady," těší se na setkání Zlámal, který je mj. autorem dvou knih o fotbalové Slavii. "Věřím, že to bude pro všechny užitečné setkání, které se stane základem budoucí vzájemné spolupráce, kterou futsal tolik potřebuje."

Ondřej Zlámal bude jedním z přednášejících na tomto PR semináři. "Rád bych promluvil o svých nejnovějších zkušenostech při práci pro UEFA.com. Nejenom o futsalu, ale i o fotbalu; o tom, jaký servis se nabízí fanouškům na té nejvyšší evropské úrovni." Nebojí se toho, že by to bylo téma za hranicí snů a futsalových možností. "Není to nic, co bychom nedokázali taky," usmívá se.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700